2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Belföld

Újra kivonta a forgalomból a felújított metrókocsit a BKV

A szerdai félnapos üzem után csütörtökön ismét kivonta a forgalomból a Metrovagonmas által felújított metrószerelvényt a BKV.

A közlekedési társaság MTI-hez eljuttatott közleménye szerint ezúttal az orosz fél kérte, hogy a járművek csütörtökön egész nap ne álljanak forgalomba.


Az orosz szakemberek a műszaki felülvizsgálat keretében elvégzik a szerelvény egyes egységeinek rendszer-frissítését, pontosító beállításait, amelyekkel a vonat működése, viselkedése stabilabbá, megbízhatóbbá válik majd.

Szerdán a szerelvény azért nem közlekedett fél napon keresztül, mert előző nap az egyik, az ajtó nyitottságát visszajelző műszer nem működött rendesen.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Már hat éve folyamatosan emelkednek a bérek Magyarországon

    Már hat éve folyamatosan emelkednek a bérek Magyarországon

    A magyar gazdaság jobban teljesít, ezt támasztja alá, hogy már hat éve folyamatosan emelkednek a bérek – mondta Bodó Sándor a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán a legfrissebb kereseti adatokat kommentálva.

  • Drasztikusan lehűl az idő a hétvégén

    Drasztikusan lehűl az idő a hétvégén

    Jelentősen lehűl az idő a hétvégén: a leghidegebb órákban mínusz 10 fok is lehet, s helyenként napközben is csak 0 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.