EUR: 319,31 Ft
CHF: 281,74 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Újra megnősülne Pintér Tibor

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor bevallotta, semmi kivetnivalót nem talál abban, ha egy férfi fiatalabb nő mellett talál rá a boldogságra. Sőt, bár két házassága is tönkrement, amelyekből két gyereke született, nem veti el a lehetőségét egy újabb házasságnak és gyereknek. 

Pintér Tibor /Fotó: Csudai Sándor

Két hónapja már, hogy Pintér Tibor és szerelme, Ács Bea szakítottak, és azóta a színész szingliként éli a mindennapokat. A Lokál a Glamour-gálán beszélgetett a facér színésszel, aki kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogy általában szabadságvágya vezetett a szakításaihoz, és azt sem titkolja, hogy most, egyedülállóként bizony nem veti meg az egyéjszakás kalandokat sem.


– Járt utat járatlanért el ne hagyj!, tartja a mondás, de én ezt cáfolnám, az én életem pont erről szól: állandóan újat kereső művészlélek vagyok, aki sajnos nyughatatlan. Ebbe a habitusba óhatatlanul beletartozik a párkapcsolatokon való túllépés. Most szingli vagyok és nem keresem különösebben az igazit. Ha jön, jön, ha nem, nem. Ha most egy nagyon csinos nő kacérkodna velem, lehet, hogy hazavinném! – árulta el a színész, aki most, 43 évesen, két házasság után újabb fiatalkorát éli, és egyáltalán nem tartja ördögtől valónak, hogy fiatalabb párja legyen.

– Muszáj néha lecserélni a régi autót egy újra. Egy fiatal szervezetre, aki fizikailag is, genetikailag is és minden kisugárzásában a fiatalságot, az erőt sugározza. Persze a régi autót nagyon meg kell becsülni, és cseréről nálam csak akkor lehetett szó, ha a régi már sokszor cserbenhagyott, hiszen mindig két emberen áll vagy bukik a dolog – mondta lapunknak Tibor, aki mindkét volt nejét a mai napig feleségeként emlegeti.


– Azért beszélek jelen időben, mert mindkettejükkel nagyon jóban vagyok. Kicsit Szulejmán-lelkem van: azokat a nőket, akiket én valaha szerettem, szeretem a mai napig és nagyon-nagyon jó barátaim maradtak – vallotta be a színész, aki két tönkrement házasság után sem viszolyog egy harmadiktól, de még egy gyerektől sem.

– Igen, ha úgy alakul, újra megházasodnék, és vállalnék még gyereket. Sok mindent megéltem, és rájöttem, hogy át kell engednem magamon a nőt, a személyiségét, megszűrnöm azt, és utána abból lehet szerelem. És persze semmiképp sem szeretnék egyedül megöregedni – szögezte le a színész, aki úgy érzi, bármennyire nyughatatlan is, sose lesz magányos.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.