2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Újra megnősülne Pintér Tibor

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor bevallotta, semmi kivetnivalót nem talál abban, ha egy férfi fiatalabb nő mellett talál rá a boldogságra. Sőt, bár két házassága is tönkrement, amelyekből két gyereke született, nem veti el a lehetőségét egy újabb házasságnak és gyereknek. 

Pintér Tibor /Fotó: Csudai Sándor

Két hónapja már, hogy Pintér Tibor és szerelme, Ács Bea szakítottak, és azóta a színész szingliként éli a mindennapokat. A Lokál a Glamour-gálán beszélgetett a facér színésszel, aki kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogy általában szabadságvágya vezetett a szakításaihoz, és azt sem titkolja, hogy most, egyedülállóként bizony nem veti meg az egyéjszakás kalandokat sem.


– Járt utat járatlanért el ne hagyj!, tartja a mondás, de én ezt cáfolnám, az én életem pont erről szól: állandóan újat kereső művészlélek vagyok, aki sajnos nyughatatlan. Ebbe a habitusba óhatatlanul beletartozik a párkapcsolatokon való túllépés. Most szingli vagyok és nem keresem különösebben az igazit. Ha jön, jön, ha nem, nem. Ha most egy nagyon csinos nő kacérkodna velem, lehet, hogy hazavinném! – árulta el a színész, aki most, 43 évesen, két házasság után újabb fiatalkorát éli, és egyáltalán nem tartja ördögtől valónak, hogy fiatalabb párja legyen.

– Muszáj néha lecserélni a régi autót egy újra. Egy fiatal szervezetre, aki fizikailag is, genetikailag is és minden kisugárzásában a fiatalságot, az erőt sugározza. Persze a régi autót nagyon meg kell becsülni, és cseréről nálam csak akkor lehetett szó, ha a régi már sokszor cserbenhagyott, hiszen mindig két emberen áll vagy bukik a dolog – mondta lapunknak Tibor, aki mindkét volt nejét a mai napig feleségeként emlegeti.


– Azért beszélek jelen időben, mert mindkettejükkel nagyon jóban vagyok. Kicsit Szulejmán-lelkem van: azokat a nőket, akiket én valaha szerettem, szeretem a mai napig és nagyon-nagyon jó barátaim maradtak – vallotta be a színész, aki két tönkrement házasság után sem viszolyog egy harmadiktól, de még egy gyerektől sem.

– Igen, ha úgy alakul, újra megházasodnék, és vállalnék még gyereket. Sok mindent megéltem, és rájöttem, hogy át kell engednem magamon a nőt, a személyiségét, megszűrnöm azt, és utána abból lehet szerelem. És persze semmiképp sem szeretnék egyedül megöregedni – szögezte le a színész, aki úgy érzi, bármennyire nyughatatlan is, sose lesz magányos.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.

  • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.