EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 17., vasárnap
Donát

Extra

Visszakapta a jogosítványát Oszter Sándor

Oszter Sándor a tetejéig sáros autóval érkezett a Zsombói Szabadtéri Színpad sajtótájékoztatójára kedden. A sajtó legnagyobb meglepetésére azonban nem a felesége, hanem ő maga vezette az autót.

– Már rég visszakaptam a jogosítványomat, letelt a büntetés, nem kockáztatnék egy újabb kihágást – mondta a Lokálnak a színész, aki nemrég egy folyamatban lévő büntetőügy kapcsán jelent meg a bíróságon, majd onnan a hetes busszal távozott.


– Az ügyvédem hozott, és a Moszkva téren (ma Széll Kálmán tér – a szerk.) vesznek fel, hogy továbbvigyenek – mondta akkor, említést sem téve saját járműről. Oszter Sándor jogosítványát azért vonták be, mert 2014 februárjában ittasan összetörte a MOM Park parkolójának márványtábláját. Két év, egy hónapra bevonták a jogosítványát, valamint 140 óra közmunkára ítélték.

Eddig ezeket írta a Lokál Oszter Sándorról:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

  • A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    Negyedik próbálkozásra sikerült csak vízumot kapnia az Egyesült Államokba a 10 Oscar-díjra jelölt Roma című film egyik mexikói szereplőjének, aki így részt vehet a február 24-i Oscar-díjkiosztó gálán.