EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Weisz Fanni: Hamarosan jöhet a baba

Nehéz hónapokon van túl Weisz Fanni. A bulvárlapokban megjelent családi problémáihoz a közelmúltban pajzsmirigy-betegsége is hozzájárult. Fanni azonban töretlenül dolgozik tovább, színdarabot írtak szerelme történetéből és családalapításra készül szerelmével, Péterrel.

Péter és Fanni

A hírnév és a kellemetlenkedő pletykák áradatát is megismerhette a szépséges modell, Weisz Fanni. Az utóbbi időszakban számos írás jelent meg azzal kapcsolatban, hogy Fanni párja hatására elhidegült a családjától, leginkább az édesanyjától. Fanni továbbra sem kívánja kommentálni ezeket a cikkeket, azonban azt elárulta a Lokál Extrának, hogy kapcsolata Péterrel megingathatatlan, sőt már a családalapítást tervezik.


– Nagyon boldog vagyok, hogy négy évvel ezelőtt összehozott minket az élet és hogy Peti nem ijedt meg attól, hogy siket vagyok! Nekünk is voltak könnyebb és nehezebb időszakaink, mint minden normális párkapcsolatban, de mára nagyon egymáshoz nőttünk. Nem foglalkozunk a negatív hírekkel és nem hagyjuk senkinek és semminek, hogy közénk álljon. A párom miattam tanult meg jelelni, engem pedig ő ösztönöz arra, hogy legyek nyitottabb a világra. Sokkal magabiztosabbnak érzem magam, mert tudom, hogy biztonságban vagyok mellette. Boldogok vagyunk együtt, szeretjük egymást, együtt tervezzük a jövőt, és reméljük, örökké együtt maradunk, mivel meg kellett harcolnunk egymásért. Az eljegyzés után szeretnénk egyszer majd esküvőt is és jó lenne két szuper kisgyerek édesanyjának és édesapjának lenni. Közhelyesnek tűnik, de mindennél fontosabbnak tartjuk, hogy egy család legyünk – osztotta meg vágyait olvasóinkkal Fanni.

Nemcsak a szerelem, egy közös feladat is összekovácsolja a két fiatalt, ugyanis gőzerővel készülnek Fanni színházi debütálására a Játékszínben. Az előadás több szempontból is különleges lesz, mivel Fanni és Peti életéről készül, és a hallók és siketek egyaránt élvezhetik a történetet.


Weisz Fanni és barátja /Fotó: Mészáros Diána

– Még a nyáron, a Siketek Világnapja előtt keresett meg egy fiatal magyar színész, Bács Péter, hogy szeretne velem a Néma sanzon című dalra egy közös klipet készíteni. Nagyon határozott elképzelései voltak a közös munkáról. Mint mindenben, ebben is kikértem a párom véleményét, és miután személyesen is találkoztunk, elvállaltam a munkát. A forgatás alatt nagyon jó barátságba kerültünk mi hárman, és akkor találta ki Bács Peti, hogy mi lenne, ha továbblépnénk és megíratnánk egy egy felvonásos színdarabban a történetünket és azt, ahol most tartunk. Nagyon fontosnak érzem, hogy mindenki lássa – egy halló és egy siket ember nyugodtan alkothat egy párt és ugyanolyan boldogok lehetnek, mint bárki más! Van számos vicces és könnyfakasztó történetünk az elmúlt négy évből, ami rólunk szól. Én saját magam alakítom benne, Petit a színész, Bács Péter. Eleinte nagyon féltem ettől a színpadi szerepléstől, de sokan biztattak.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.