EUR: 311,61 Ft
CHF: 270,72 Ft
2017. október 10., kedd
Gedeon

Extra

Zimány Linda: Ferivel még nem engedtük el egymást

Zimány Linda a TV2 egyik legnagyobb meglepetése, hiszen az április másodikán újra startoló Nagy Duettben ő lesz az egyik „amatőr”, aki megmutatja énektudását ország-világnak.

Zimány Linda korábbi párjával, Kedves Ferenccel

Zimány Linda és Oláh Gergő vasárnaponként egy párt fog alkotni a TV2 Nagy Duettjének színpadán. Mint mondják, már most élvezik a közös munka minden percét, azonnal egymásra hangolódtak. – Linda remek táncos és jól énekel, rengeteg lehetőség van benne, remélem, hogy sokáig eljutunk. Ráadásul egymást tudjuk tanítani, hiszen én az énektudását fejlesztem, ő pedig majd elmagyarázza nekem az életmódváltás csínját-bínját, lehet, hogy együtt járunk majd bokszolni is – kezdte a műsor sajtótájékoztatóján Oláh Gergő, akitől Linda vette át a szót.

– Jó hallani, hogy már most meg van velem elégedve Gergő, és az énektanárunk, Csík Sanyi is azt mondta, nem kell majd szégyenkeznem. Sokan azt gondolják, hogy én vagyok a megtestesült magabiztosság, pedig ez egyáltalán nem így van, kell a megerősítés nekem is – mesélte Linda, aki igyekszik a munkájába temetkezni és elterelni figyelmét, hiszen épp a szerelmesek világnapján, február 14-én tudatta egy közleményben: szakítottak párjával, Kedves Ferenccel. A férfival azonban, mint kiderült, azóta is napi kapcsolatban vannak.

– Ferivel a lehető legjobb a kapcsolatom, ő a legnagyobb támaszom és a műsort illetően is csak buzdítást kapok tőle. Nagyon jó, hogy mindent meg tudunk beszélni. Nem tudjuk, hogy mit hoz a jövő vagy hogyan alakulnak a dolgok. Mind a ketten nagyon szeretjük a másikat, úgy érzem, még nem engedtük el egymást teljesen. Az új szerelemre épp ezért még nem vagyok kész. Most jót tesz, hogy egy csepp időm sem marad a munka és a Nagy Duett mellett, ráadásul a lelkemet feltölti majd, hogy kiénekelhetek magamból mindent, amit szeretnék – mondta mosolyogva Linda, aki az ország talán legvonzóbb és legismertebb jogásza. Épp emiatt sokszor beskatulyázzák, ő azonban remekül kezeli az ilyesmit.

– Két vagy három év múlva szakvizsgázhatok, akkor mondhatom magam teljes jogú ügyvédnek. A bántások és a szájukat húzó szakmabeliek kritikái így is megtalálnak, de már korábban megtanultam, hogy sajnos nem lehet mindenkinek megfelelni. Vannak, akik megszólnak, szurkálódnak vagy egyszerűen csak nem fogadják el, hogy nekem a jogon kívül is van életem, ami etikailag egyébként abszolút elfogadott és megengedett dolog. Az, hogy én a tévében szerepelek vagy modellkedem, nem kellene befolyásoljon semmit, mégis van, akinek nem tetszik. Pedig meztelen fotózást egyértelmű, hogy már sosem vállalok, az a múlt, de mindig van, aki bele tud kötni valamibe. A lényeg, hogy inkább segítenek, mint akadályoznak – mondta Linda.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A gyerekvállalásról vitázik Csősz Bogi

  A gyerekvállalásról vitázik Csősz Bogi

  Nagy felháborodást váltott ki a VIASAT3 műsora, a Feleségek luxuskivitelben egyik adása. A milliárdosfeleség Csősz Boglárka arról beszélt, hogy hiba lett volna, ha rögtön szül egy gyereket, mert akkor „megszűnik nőnek és embernek lenni”, és csak az anyaság marad számára.

 • Álmában hunyt el Aradszky László

  Álmában hunyt el Aradszky László

  Tragikus hirtelenséggel hunyt el vasárnap este Aradszky László. Özvegye könnyeivel küszködve osztotta meg lapunkkal, hogy férje halálának semmi előzménye nem volt: a táncdalénekes lepihent, ám többé nem kelt fel.

 • Varázslatosan szép Grace Kelly unokája

  Varázslatosan szép Grace Kelly unokája

  A 19 éves Camille Gottliebet több mint harmincezren követik az Instagramon, ami nem véletlen: nagyon hasonlít legendás nagymamájára, Grace Kellyre. Igéző tekintete és szép bőre miatt olyan, mintha a hercegné ikertestvére lenne.