EUR: 325,80 Ft
CHF: 282,39 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Extra

Zimány Linda: Ferivel még nem engedtük el egymást

Zimány Linda a TV2 egyik legnagyobb meglepetése, hiszen az április másodikán újra startoló Nagy Duettben ő lesz az egyik „amatőr”, aki megmutatja énektudását ország-világnak.

Zimány Linda korábbi párjával, Kedves Ferenccel

Zimány Linda és Oláh Gergő vasárnaponként egy párt fog alkotni a TV2 Nagy Duettjének színpadán. Mint mondják, már most élvezik a közös munka minden percét, azonnal egymásra hangolódtak. – Linda remek táncos és jól énekel, rengeteg lehetőség van benne, remélem, hogy sokáig eljutunk. Ráadásul egymást tudjuk tanítani, hiszen én az énektudását fejlesztem, ő pedig majd elmagyarázza nekem az életmódváltás csínját-bínját, lehet, hogy együtt járunk majd bokszolni is – kezdte a műsor sajtótájékoztatóján Oláh Gergő, akitől Linda vette át a szót.


– Jó hallani, hogy már most meg van velem elégedve Gergő, és az énektanárunk, Csík Sanyi is azt mondta, nem kell majd szégyenkeznem. Sokan azt gondolják, hogy én vagyok a megtestesült magabiztosság, pedig ez egyáltalán nem így van, kell a megerősítés nekem is – mesélte Linda, aki igyekszik a munkájába temetkezni és elterelni figyelmét, hiszen épp a szerelmesek világnapján, február 14-én tudatta egy közleményben: szakítottak párjával, Kedves Ferenccel. A férfival azonban, mint kiderült, azóta is napi kapcsolatban vannak.

– Ferivel a lehető legjobb a kapcsolatom, ő a legnagyobb támaszom és a műsort illetően is csak buzdítást kapok tőle. Nagyon jó, hogy mindent meg tudunk beszélni. Nem tudjuk, hogy mit hoz a jövő vagy hogyan alakulnak a dolgok. Mind a ketten nagyon szeretjük a másikat, úgy érzem, még nem engedtük el egymást teljesen. Az új szerelemre épp ezért még nem vagyok kész. Most jót tesz, hogy egy csepp időm sem marad a munka és a Nagy Duett mellett, ráadásul a lelkemet feltölti majd, hogy kiénekelhetek magamból mindent, amit szeretnék – mondta mosolyogva Linda, aki az ország talán legvonzóbb és legismertebb jogásza. Épp emiatt sokszor beskatulyázzák, ő azonban remekül kezeli az ilyesmit.


– Két vagy három év múlva szakvizsgázhatok, akkor mondhatom magam teljes jogú ügyvédnek. A bántások és a szájukat húzó szakmabeliek kritikái így is megtalálnak, de már korábban megtanultam, hogy sajnos nem lehet mindenkinek megfelelni. Vannak, akik megszólnak, szurkálódnak vagy egyszerűen csak nem fogadják el, hogy nekem a jogon kívül is van életem, ami etikailag egyébként abszolút elfogadott és megengedett dolog. Az, hogy én a tévében szerepelek vagy modellkedem, nem kellene befolyásoljon semmit, mégis van, akinek nem tetszik. Pedig meztelen fotózást egyértelmű, hogy már sosem vállalok, az a múlt, de mindig van, aki bele tud kötni valamibe. A lényeg, hogy inkább segítenek, mint akadályoznak – mondta Linda.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek