2019. április 25., csütörtök
Márk

Belföld

A transzvesztita előadóművész állítja: Vona a közegünk részese volt

Amanda Elstak transzvesztita előadóművész közösségi oldalán számolt be hosszasan arról, hogy nem csak ismeri Vona Gábort, a Jobbik elnökét, de állítása szerint évekig jártak egy közösségbe szórakozni. Állításait kész tanúkkal is igazolni.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Terry Black kész tanúkkal bizonyítani, miszerint Vona Gábornak, a Jobbik elnökének voltak meleg kapcsolatai. Az előadóművész a Tények műsorában beszélt arról, hogy egy jobbikos vállalkozó ötmillió forinttal meg akarta vesztegetni, hogy vonja vissza amit Vonáról mondott. Terry Black tanúja Amanda Elstak a Tényeknek már elmondta, hogy találkozott Vona Gáborral az általuk látogatott bárokban és Terry Black lakásán is.


Elstak közösségi oldalán ismét megerősítette állításait, állítása szerint a közegük része volt a Jobbik elnöke, hozzátéve azt, hogy Vona Gábor cukiságkampányával sem tudja elfeledtetni, hogy a Jobbik és a hozzá kötődő szélsőséges szervezetek mennyi sérelmet okoztak a meleg társadalomnak. Szerinte a párt nyíltan szélsőséges, rasszista és diszkriminatív politikát folytat

Az előadóművész egyébként a Magyar Toleranciadíj, a Magyar Jótékonysági Díj, a Magyar AIDS Gála megálmodója és az Összefogás a Toleranciáért Alapítvány elnöke, korábban Gyurcsány Ferencet és feleségét, Dobrev Klárát is kitüntette Magyar Toleranciadíjjal.

Tavaly Vona Gábor még büszke heteroszexuálisnak mondta magát, miután Terry Black a Tényeknek mesélt a pártelnök múltjáról. Vonát a Tények megkérdezte, továbbra is állítja-e, hogy soha nem találkozott Terry Blackkel. Vona ezt továbbra is tagadja.

Kapcsolódó Cikkek