EUR: 302,60 Ft
CHF: 265,11 Ft
2017. augusztus 24., csütörtök
Bertalan

Belföld

Amerikában százezrek nézték a Mindenkit

A tengerentúli nézők is imádják a magyar filmeket. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az Oscar-díjas Mindenkit a négy másik jelölttel együtt több amerikai moziban is bemutatták.

A filmeket két hónapon keresztül vetítették különböző városokban, és akkora érdeklődés kísérte a magyar alkotásokat, hogy összesen 2,8 millió dollár értékben vásároltak jegyet az előadásokra. Amerikában egyébként nagyjából tíz dollárba kerül egy mozijegy, amiből arra lehet következtetni, hogy nagyjából 280 ezren látták Deák Kristóf rövidfilmjét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szagos radír, nyam-nyam!

    Szagos radír, nyam-nyam!

    A tolltartókban tiltott lágyítószer volt, a temperában meg a kék és zöld festékek réztartalma volt magasabb az egészségügyileg megengedetthez képest.

  • Vonzza a magyar gazdaság a befektetőket

    Vonzza a magyar gazdaság a befektetőket

    Rekordalacsony, nulla százalékos átlaghozammal értékesített rövid lejáratú állampapírokat kedden az Állami Adósságkezelő Központ. Ez óriási dolog: a szakember szerint arra utal, hogy az intézményi befektetők máris érzik Magyarország gazdasági stabilitását, hiszen akár haszon reménye nélkül is hajlandók kincstárjegybe fektetni a pénzüket.