EUR: 305,11 Ft
CHF: 275,07 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Belföld

Amerikában százezrek nézték a Mindenkit

A tengerentúli nézők is imádják a magyar filmeket. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az Oscar-díjas Mindenkit a négy másik jelölttel együtt több amerikai moziban is bemutatták.

A filmeket két hónapon keresztül vetítették különböző városokban, és akkora érdeklődés kísérte a magyar alkotásokat, hogy összesen 2,8 millió dollár értékben vásároltak jegyet az előadásokra. Amerikában egyébként nagyjából tíz dollárba kerül egy mozijegy, amiből arra lehet következtetni, hogy nagyjából 280 ezren látták Deák Kristóf rövidfilmjét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Így kutatják át a cellákat a börtönőrök – Fotók!

  Így kutatják át a cellákat a börtönőrök – Fotók!

  – Nincs különbség férfi és nő között a büntetés-végrehajtásban, ha valakinek fontos az elhivatottság, lényegtelen, hogy valaki férfi vagy nő – mondta a 26 éves Marosi Bettina, a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet udvarán.

 • Rekordforgalom a repülőtéren

  Rekordforgalom a repülőtéren

  A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mindkét termináljában a FINA 2017 színes pólóiba öltözött fiatalok fogadják a budapesti úszó- és vízilabda-világbajnokságra érkezőket.

 • Durva! Tízmilliókat költ bérkommentelőkre a Jobbik

  Durva! Tízmilliókat költ bérkommentelőkre a Jobbik

  Több tízmillió forintért alkalmazott a Jobbik médiafigyelőket, azaz bérkommentelőket annak érdekében, hogy a közösségi oldalakon lejárassák és ellehetetlenítsék azokat, akik bírálják a pártot és annak politikáját – írja a Magyar Idők.