EUR: 311,34 Ft
CHF: 288,14 Ft
2017. április 28., péntek
Valéria

Belföld

Amerikában százezrek nézték a Mindenkit

A tengerentúli nézők is imádják a magyar filmeket. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az Oscar-díjas Mindenkit a négy másik jelölttel együtt több amerikai moziban is bemutatták.

A filmeket két hónapon keresztül vetítették különböző városokban, és akkora érdeklődés kísérte a magyar alkotásokat, hogy összesen 2,8 millió dollár értékben vásároltak jegyet az előadásokra. Amerikában egyébként nagyjából tíz dollárba kerül egy mozijegy, amiből arra lehet következtetni, hogy nagyjából 280 ezren látták Deák Kristóf rövidfilmjét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szükség van a fejlesztésekre

  Szükség van a fejlesztésekre

  A Századvég Gazdaságkutató Zrt. konferenciasorozatának harmadik állomásán a nagyvállalati kutatás-fejlesztés és innovációs lehetőségek témakörével foglalkoztak a szakemberek.

 • Sikeres volt Orbán brüsszeli kiállása

  Sikeres volt Orbán brüsszeli kiállása

  A miniszterelnök megvédte a magyarokat Brüsszelben, miközben a magyar baloldal ott is csak a hazáját támadta – közölte tegnap Halász János, a Fidesz frakcióvezetője, aki szerint az is kiderült: Soros nem a CEU, hanem a bevándorláspolitika miatt támadja a magyar kormányt.

 • Kínosan magyarázkodott az Index főszerkesztője

  Kínosan magyarázkodott az Index főszerkesztője

  Simicska Lajos az Index tulajdonosa – mondta szerda este az ATV Egyenes beszéd című műsorának vezetője, Mészáros Antónia, mire a meghívott vendég, Dudás Gergely, az Index főszerkesztője kapásból cáfolta ezt, ám a beszélgetés közben kiderült, hogy Simicska emberei azért ott ólálkodnak az Index körül.