2017. november 08., szerda
Zsombor

Belföld

Ciki: szexoldalra mutatott a Soros-szervezet honlapja

A Tűzfalcsoport blog szúrta ki, hogy a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű, Soros György által pénzelt szervezet honlapján a nemzetközi kapcsolatok menüpont linkjei között egy japán szexoldalra is el lehetett jutni. A múlt idő oka, hogy a TASZ-nál jó élmunkásként a hétvégén sem pihennek és gyorsan javították a linket.

A TASZ honlapjának felületes olvasgatása során tájékozódhatunk a szokásos emberi jogi, szépelgő handabanda által kijelölt értelmezési keret aktualitásairól: szorongatott civilekről, iszlamofóbiáról, csillogó szemű migránsokról. A honlapon elmerülve azonban igazán érdekes dolgokra is bukkanhatunk – írja a blog.


Látogatásukkor a nemzetközi kapcsolatok menü alatt futó Eurasian Harm Reduction Network nevezetű alpontra kattintva ugyanis a www.ceehrn.org nevű, japán nyelvű oldalra juthattak a Soros György hazai élharcaosai iránt érdeklődők. A blog megjegyzi, hogy az ingyenes fordítószolgáltatások segítségével hamar kiderült: orgiákról és egyéb szexuális kalandozásokról szól az oldal.

Ahogy említettük, a TASZ azóta javította a linket, de a Tűzfalcsoport néhány képernyőmentéssel archiválta a ciki hibát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ron Werber kitalációja a vak zongorista zaklatása?

  Ron Werber kitalációja a vak zongorista zaklatása?

  Ellentmondásokkal teli a vak zongorista megcibálása körüli sztori, melyet az Index kürtölt világgá. Simicska médiája egyik mondatában arról ír, hogy a szomszéd vetett véget az incidensnek, majd a zongoraművész lánya már arról beszél, hogy a szomszéd nem is látta az esetet.

 • Medgyessy szerint a Fidesz győz jövőre

  Medgyessy szerint a Fidesz győz jövőre

  Kiállt a kormány migránspolitikája és közmunkaprogramja mellett Medgyessy Péter az Indexnek adott interjújában. A volt szocialista miniszterelnök szerint az ellenzék mélyponton van, nincs köztük egyetlen olyan politikus se, akitől „szívesebben venne használt autót”, mint Orbán Viktortól.

 • Szanyi kiállt Marton László mellett

  Szanyi kiállt Marton László mellett

  „Én is ritka ocsmány dolognak vélem Marton péniszének nyilvános kalibrálását, s arról is illik megemlékezni, hogy ki rohangál pucéran a színpadon. Csak hogy tartsunk mértékeket!” – írta ki Facebook-oldalára az MSZP EP-képviselője, Szanyi Tibor.