EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Extra

Fejős Éva és Tatár Csilla babaruhafüggők

A legtöbb édesanya számára nem ismeretlen az az érzés, amikor úgy tűnik, a nap 24 órája sem elegendő minden teendőjük elvégzésére. A két sztáranyuka, Fejős Éva és Tatár Csilla azonban igazi XXI. századi, multifunkciós édesanyák, hiszen mindketten okosan lavíroznak a családanya és a dolgozó nő szerep között, így sok egyéb mellett a vásárlásra szánt idejüket is igyekeznek okosan és bababarát módon kihasználni.

– r a várandósságom alatt is hobbiként űztem az online babaruha-vásárlást, de rutin híján utólag rájöttem, hogy sokszor teljesen idióta darabokat vettem. Amikor keresgéltem a ruhák között az anyák napi baba-mama válogatásomhoz, már praktikus szempontokat is szem előtt tartottam. Nem szeretem Lindát nagylánynak öltöztetni, tüllszoknyával, fejpántokkal. Hiszen olyan pici, most még nézzen ki babásan – mesélte Éva, majd Csilla vette át a szót. 


– A bevásárlóközpontokat nem szeretem, kisgyerekes anyaként szerintem sokkal praktikusabb online vásárolni. Milán születése óta teljesen rákaptam a gyerekruha-vásárlásra is. Meggyőződésem, hogy sokkal jobb fiúruhák vannak, mint lányruhák. A kislányoknál sok a csili-vili, habos-babos, királynős ruha. Ezzel szemben a kisfiúruháknak van karakterük, nagyon imádom ezeket a vagány szerkókat – árulta el Csilla.

Kapcsolódó Cikkek