EUR: 321,74 Ft
CHF: 281,52 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Fejős Éva és Tatár Csilla babaruhafüggők

A legtöbb édesanya számára nem ismeretlen az az érzés, amikor úgy tűnik, a nap 24 órája sem elegendő minden teendőjük elvégzésére. A két sztáranyuka, Fejős Éva és Tatár Csilla azonban igazi XXI. századi, multifunkciós édesanyák, hiszen mindketten okosan lavíroznak a családanya és a dolgozó nő szerep között, így sok egyéb mellett a vásárlásra szánt idejüket is igyekeznek okosan és bababarát módon kihasználni.

– r a várandósságom alatt is hobbiként űztem az online babaruha-vásárlást, de rutin híján utólag rájöttem, hogy sokszor teljesen idióta darabokat vettem. Amikor keresgéltem a ruhák között az anyák napi baba-mama válogatásomhoz, már praktikus szempontokat is szem előtt tartottam. Nem szeretem Lindát nagylánynak öltöztetni, tüllszoknyával, fejpántokkal. Hiszen olyan pici, most még nézzen ki babásan – mesélte Éva, majd Csilla vette át a szót. 


– A bevásárlóközpontokat nem szeretem, kisgyerekes anyaként szerintem sokkal praktikusabb online vásárolni. Milán születése óta teljesen rákaptam a gyerekruha-vásárlásra is. Meggyőződésem, hogy sokkal jobb fiúruhák vannak, mint lányruhák. A kislányoknál sok a csili-vili, habos-babos, királynős ruha. Ezzel szemben a kisfiúruháknak van karakterük, nagyon imádom ezeket a vagány szerkókat – árulta el Csilla.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.

 • Elítélték Van Damme fiát

  Elítélték Van Damme fiát

  Ötvennyolcadik születésnapját ünnepli Jean-Claude Van Damme, a terpeszéről is híres akciósztár azonban nem felhőtlenül boldog. 22 éves fia, Nicholas Van Varenberg ugyanis nemrég 18 hónap felfüggesztett büntetést kapott.