EUR: 309,05 Ft
CHF: 285,08 Ft
2017. június 23., péntek
Zoltán

Egyéb Zalaegerszeg

Freddie imádja a kihívásokat

A jókedv sose hagyja el
fotó. Inhof András

Túllépett az Eurovíziós Dalfesztivál okozta csalódáson a jóképű énekes, aki 2016-ban nagy esélyesként, de végül a 19. helyen végzett a versenyen.

Szerinte dala, a Pioneer mindenképpen jobb helyezést érdemelt volna, hiszen egy minőségi standard. A zsűri akkor máshogy gondolta. Idén a kulisszák másik oldalán szakkommentátorként vesz részt Kijevben az Eurovízión, amelyre már izgatottan készül, hiszen elmondása szerint imádja a kihívásokat.

– Milyen újdonságokkal készülsz?

– A Csodák című dalom dinamikus kezdéssel indult, már most majdnem 140 ezer megtekintésnél tart a közösségi csatornán, a napokban készítettük el a klipjét. A rádiók már rotációban pörgetik, de szerintem most jön az az érési időszaka, ami általában 6-8 hét, bízom benne, hogy a közönség kedvence lesz. Ezenkívül most egy médiaturné vége felé járunk, végigutaztuk az országot, a legtöbb rádióban, ahol az infrastruktúra megengedte, játszottunk akusztikusan, azt gondolom, ez szuper kezdés a jövőbeli produkcióinknak. Az Eurovíziónak köszönhetően már tavaly nyáron rengeteg koncertfelkérést kaptunk, ami tovább építette a kohéziót a zenekaron belül, és egy nagy családdá fejlődtünk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.