EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 16., szombat
Julianna, Lilla

Extra

Hajdú még nem mutatta be Esztert a gyerekeinek

Még mindig főként az ismerkedés fázisában van Hajdú Péter és kedvese, Eszter kapcsolata. Egyelőre sem az összeköltözés, sem a nagy találkozás nincs napirenden: a csinos barátnő még nem találkozott Noncsival és Dávidkával.

Három hónapja már, hogy felesége, Sarka Kata után új nő van Hajdú Péter életében, akivel csak pár hete álltak a nyilvánosság elé. A 28 éves Eszterről így már mindenki tud, kivéve a Hajdú gyerekeket, Noncsit és Dávidkát. A producer azonban egyáltalán nem kapkodja el a dolgokat.


– Amikor itt volt az ideje, kiálltunk és megmutattuk magunkat, de ennyi. Nincs újdonság ebben a kapcsolatban, nem történik semmi olyan, ami érdekes lenne. Ugyanaz a helyzet, mint egy hónappal ezelőtt: a gyerekeim még nem ismerik Esztert. Ha majd úgy érzem, hogy itt az ideje, be fogom mutatni őket egymásnak – mondta a Lokálnak a műsorvezető, aki még vár a nagy találkozással, ahogy az összeköltözéssel és a további nagy lépésekkel is.

– Nem tervezgetünk előre, csak élünk a mának. Nem költöztünk össze, és jelenleg sem nősülés, sem baba nincs napirenden nálam. Élem az életem, imádom a gyerekeim, és van egy barátnőm, ennyi. Nem tudom, hogy lesznek-e még gyerekeim, nem tudok még ennyire a jövőről beszélni – szögezte le Hajdú, aki ezzel azt is elárulta, hogy nem zárja ki a családbővítést.


Mielőtt azonban szabad emberként a jövőről és egy esetleges új családról beszélhetne, a producer első körben a házasságát igyekszik hivatalosan is lezárni. A válóper hivatalos időpontja erre a hétre van kitűzve. A kérdés, sikerül-e békében elválniuk. Noha Hajdú Péter zökkenőmentes tárgyalást remél, felesége, Sarka Kata korábban már el-elhintette lapunknak, hogy kicsit borúsabban látja a dolgokat.

– Bár ilyen egyszerű lenne! Peti nyilván tudja, hogy a házassági szerződésünk nem tartalmaz semmit a mai vagyontárgyaink közül. De adja az ég, hogy úgy legyen, ahogy ő mondja, és ne legyen vita az anyagiakon – mondta a Lokálnak a modellből lett üzletasszony, akinek férjével a gyerekek elhelyezése is komoly csata lehet. De öröm az ürömben, hogy a showman már nincs egyedül, amióta Eszter betoppant az életébe, így van, aki támogatja ebben a nem éppen könnyűnek ígérkező válási procedúrában, sőt lapinformációk szerint Kata is új párra talált már.

A producer tagadja, hogy egy harmadik okozta a válást

Dagad a botrány a Kasza Tibi Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjében elhangzottak óta, ahol Kata és Kulcsár Edina elárulták: a közös pont az életükben egy titokzatos hölgy, aki Edina exvőlegényével, Mátéval és a producerrel is közelebbi kapcsolatba került. A Bors úgy tudja, a szexi csábító egy harminc év körüli barna szépség.

– Ki hazudja ezeket? A mi házasságunk nem azért ment tönkre, mert én félreléptem volna, és azt sem mondom, hogy a feleségem! Nem működött együtt a kapcsolatunk. Szánalmasak és gyalázatosak ezek a címlapok! – fakadt ki közösségi oldalán Hajdú, akinek élő bejelentkezését válófélben lévő felesége, Sarka Kata is végighallgatta.

 

Fotó: Csudai Sándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek