2017. november 17., péntek
Gergő, Hortenzia

Életmód

Jönnek a Hentesek Bereznay Tamással!

Új tematikus gasztromagazin indul április 10-én a Chili TV műsorán. A Hentesek című produkció középpontjában a hús és a hússal dolgozó ember áll. A hétköznap esténként jelentkező műsor séfje Bereznay Tamás, akinek nem titkolt célja, hogy a nézőket is húsimádóvá varázsolja.

Minden, ami hús. Így lehetne jellemezni a Chili TV legújabb műsorát, amely két szereplőre épít: a hentesre és a séfre. A hentes a nyersanyag forrásánál tevékenykedik, ott, ahol még a jószág is látható, elmagyarázva, melyik húsrész mire való. Miközben egy-egy helyszín és alapanyag megjeleníti az ország sokszínűségét, ízességét, tájjellegét, az adásokból az is kiderül, hogy melyik húsrész milyen ételbe illik leginkább. A hentes elhoz egy darabot a húsból a Chili TV konyhájába, hogy Bereznay Tamás séffel ínycsiklandó tányérravalót varázsoljon belőle.


– Köztudottan húsimádó vagyok, így nem kérdés, hogy mennyire örülök ennek az új műsornak – árulta el a séf. – Úgy gondolom, hogy manapság méltatlanul kevés figyelmet fordítunk a húsokra, azok fajtáira, a felhasználási lehetőségekre. Van mindenkinek egy-két jól megszokott kedvence, pedig igazán ízletes ételeket lehet készíteni olyan húsrészekből is, amelyeket sokaknak eszébe sem jutna kérni a hentesétől. Azt is eláruljuk, mire kell odafigyelni a húsok kiválasztásánál, hogyan állapítható meg, hogy megfelelő minőségű áruval állunk-e szemben. Az a célunk, hogy megmutassuk a húsok sokszínűségét és megszerettessük azokat a nézőkkel, ehhez pedig a lehető legjobb partnereket kapom meg a hentesek személyében
Hentesek  április 10-től minden hétköznap 20.05-től a Chili TV-n!

Kapcsolódó Cikkek