2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Extra

Lajcsi már a végrendeletét is megírta

Várkonyi Andrea Mi­csoda Nők! című mű­so­rá­ban mondta el Lajcsi, mennyire fontosnak tartja, hogy gondoskodjon a szeretteiről, és ha vele bármi történne, ők akkor is biztonságban legyenek. Tizenöt éve már, hogy megírta a végrendeletét, amelyben a családja mellett kollégáira és barátaira is gondolt.

– Már nagyon régen megírtam a végrendeletemet, úgy érzem, felelősséggel tartozom a családomért. Akármikor elutazunk a feleségemmel, ez a dokumentum mindig ki van készítve. Ha velünk bármi történne, a gyermekeink biztonságban legyenek. Már tizenöt éve megírtam, mindig frissítek rajta, de ebben az okiratban gondoskodom a zenésztársaimról is – árulta el a FEM3 műsorában Galambos Lajos.


Ez történt korábban:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.

 • Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Sokat javult Demjén Ferenc állapota, a Ripost megtudta, hogy a legendás zenészt szerdán kiengedték a kórházból, ahová azután szállították, hogy május 3-án agyérgörcsöt kapott.

 • Életet menthet a HPV-oltás

  Életet menthet a HPV-oltás

  Évente 500 nő hal meg a HPV-vírus okozta rák miatt Magyarországon. Liptai Claudia és Ónodi Eszter színésznő fontosnak tartja, hogy ne csak beszéljen erről, de mindketten kipróbálták az új magyar fejlesztésű, otthon elvégezhető HPV-tesztet is.