2017. december 08., péntek
Mária

Belföld

Összehangolt támadás indult a magyar emberek ellen

Újságírás helyett politikai szándékot szolgálnak ki Soros György kénye-kedve szerint magyarországi sajtóorgánumok. Soros György még a látszatra sem ad, közvetlenül a saját megbízható kádereit ültette például a 444.hu-t üzemeltető cég vezetőségébe, és a támogatásért cikkeket, felületeket kér.

Ifjabb Lomnici Zoltán, a cöf szóvivője szerint összehangolt támadás folyik a magyar emberek ellen. A Soros György által működtetett hálózat lelepleződött és a magyar emberek biztonságát veszélyezteti. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF szóvivője képmutatónak és átlátszónak tarja, hogy a Soros média,- és civilhálózat beszél kormányközeli sajtóattakról.


Ezzel szemben a valóság az, hogy összehangolt, nemzetközi és hazai fronton is zajló támadás indult hazánkkal szemben, amelyben a Soros György által pénzelt írott és elektronikus média, valamint a magukat jogvédőnek nevező ügynökszervezetek és lobbicsoportok is aktívan részt vesznek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így próbál mentegetőzni Havas

    Így próbál mentegetőzni Havas

    Bár a tévés eddig azt állította, nem hajlandó foglalkozni az ellene felhozott szexuális zaklatás vádjával, most közösségi oldalán próbálja mentegetni magát.

  • Nyaralóhajó turizmus indul Magyarországon

    Nyaralóhajó turizmus indul Magyarországon

    Kísérleti jelleggel a Felső-Tiszavidéken és a Bodrogon indítja el a kormány a nyaralóhajó turizmust, a programra 4,6 milliárd forintot szánnak, amelyből 20 hajót vásárolnak, kijelölik a vízi utakat és kikötőket építenek – mondta Révész Máriusz a kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos sajtótájékoztatón pénteken Tokajban.