EUR: 311,28 Ft
CHF: 272,41 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Extra

Papucs és színes napszemüveg hódít idén

Feltűnő ékszerek, műanyag papucsok és régi nagy kedvencek – Lakatos Márk stylist, a VIASAT3-on futó Stíluspárbaj műsorvezetője most a Lokál olvasóinak ad divattanácsokat. Márk elárulta, idén mitől leszünk igazán trendik. 

Fülbevalók: Beyoncé

A legnépszerűbb ékszer lesz, még a Vogue magazin szerint is. A nagy méret a lényeg, ez lehet egyszerű vonalvezetésű, vagy egészen extrém dizájn is. Amit még tudni kell, hogy hódítanak a felemás darabok, úgyhogy ha van egy dekoratív fülbevalótok, tehetitek csak az egyik fületekbe, de a másikba tegyetek egy egyszerű pöttyöt, gyöngyöt, nehogy úgy tűnjön, mintha elhagytátok volna a felét.

Beyonce /Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Chokerek (nyakpánt,  tetovált hatású lánc): Jennifer Lopez

A téli feketeség helyett tavasszal a világosabb színek veszik át az uralmat a nyakpántok terén is! Csillognak, fémes színekben ragyognak vagy élénk színekben tündökölnek.

Jennifer Lopez /Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Óriási nyakláncok: Dukai Regina

A statement nyakláncok régóta hódítanak, de most a hosszú láncokon lógó, hatalmas medálok, kövek és mindenféle túlzó kreációk taroltak igazán a kifutókon. Mivel hordjátok? Modern, trükkös vonalvezetésű szettekkel.

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina (Fotó: Máté Krisztián)

Színes szemüvegek: Palvin Barbi

A szemüvegdivatba visszatértek a ’70-es évek! Színes, hatalmas lencsék varázsolják elénk az Insta filteres világot idén tavasszal és nyáron, szinte mindenféle keretben megtaláljátok őket. Fesztiválra kötelező darab!

Műanyag papucskák: Gigi Hadid

Már nem csupán Rihanna kollekciójában találtok szőrös felsőrésszel dekorált műanyag papucsokat, egyre több márka utánozza a trendet. És ha nem is a szőrmével borított, az biztos, hogy a papucsok nagyon népszerűek lesznek idén és nem csak a strandokon. Ha szeretitek a kényelmet, ez a mánia biztos utolér benneteket is!

Gigi Hadid/Fotó: Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

  • Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibort megviselték az utóbbi hetek cikkei, melyek szerint kiskorú lányokkal és tinédzserekkel randevúzik. A színész nem tagadta, hogy van olyan tizennyolc éven aluli rajongója, aki tett már félreérthetetlen ajánlatot neki, de ő teljességgel elzárkózott a légyottól.

  • Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Tagadja, hogy súlyos betegséggel küzdene, sőt kirobbanó formában érzi magát tizenkét kiló mínusszal Balázs Klári, aki a Lokálnak azt is elárulta: a mai napig nincs kapcsolat Korda György lánya, Judit és köztük, pedig talán már nagyszülők lettek.