EUR: 323,41 Ft
CHF: 285,58 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Pintér Tibor: Elhanyagoltam a gyerekeimet

Nehéz időszakon van túl Pintér Tibor. Az énekes-színész több futó munkája mellett a közelmúltban szakított kedvesével, Beával. Lovasszínházas munkái miatt ráadásul kevés ideje volt két gyerekére, Jankára és Mátéra, amit most igyekszik pótolni.

Pintér Tibor

Nemcsak a nőket, de a férfiakat is meg tudja viselni egy szakítás. Nem volt ezzel másképp Pintér Tiborral sem, ugyanis a közelmúltban szakított kedvesével, Beával, akivel szerencsére jó barátok maradtak a különválás után. Azonban a 43 éves színész a gyermekeivel nagyon kevés idő tudott tölteni ebben a lelkileg is igen megterhelő időszakban, miközben éjjel-nappal a Nemzeti Lovas Színház vezetésével foglalkozik.


– Nagyon zűrösek volt az elmúlt hetek, így az utóbbi időben kissé elhanyagoltam a gyermekeimet, Jankát és Mátét, mivel a rengeteg munka mellett a szakítást is fel kellett dolgoznom. Nemrégiben felhívott a volt feleségem, Janza Kata, hogy Janka lányom szeretne elmenni velem síelni. Az utóbbi pár évben már szinte hagyománnyá vált, hogy két barátommal együtt elutazunk néhány napra a hegyekbe. Ez nagyon jót szokott tenni, mert ilyenkor csak egymással foglalkozunk, ami rendkívül fontos egy apa-lánya kapcsolatban, Sokat beszélgetünk, sportolunk, esténként meg a barátainkkal elpezsgőzgetünk a tűznél – mondta Tibor.

– Janka is megérdemli a pihenést, ugyanis nemrég volt a szalagavatója. Életem egyik legszebb percei voltak, amikor az esemény végén együtt táncoltunk, és nem szégyellem, de megkönnyeztem. Szerencsére már túl vagyok a nehezén, ezért igyekszem pótolni vele és Mátéval is az elszalasztott időt.


Tibornak szűksége is van a feltöltődésre, ugyanis a nyár folyamán élete egyik legnagyobb szabású bemutatójára készül Bikalon: a mexikóiak nemzeti legendájának számító Zorro történetét készül feldolgozni a legnépszerűbb mai slágerekkel. A színész nem bízza a véletlenre a sikert, ugyanis egészen Dél-Spanyolországig utazott, hogy megtalálja a megfelelő szereplőket a darabhoz.

– Andalúziából hozattam lovakat az előadáshoz, ugyanis ez a hiperérzékeny fajta gyönyörűen táncra tud perdülni a színpadon és nagyon jól lehet vele dolgozni. Tőlem is speciális felkészültséget igényel a szerepeltetésük, már most napi két-három órát foglalkoznak velük az ország legjobb trénerei is – mesélte Tibor.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.