EUR: 312,89 Ft
CHF: 275,82 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Simicska Lajos milliárdosé a Jobbik

Szintet lépett Simicska Lajos milliárdos és a Jobbik viszonya, a dúsgazdag nagyvállalkozó plakáthelyein indított a szélsőséges párt sok százmillió forintos kampányt. Ez már a végső bizonyítéka annak, hogy a Jobbik egy milliárdos pártja, Simicska Lajos pedig marionett bábuként mozgatja a pártelnök Vona Gábort – fogalmazott találóan Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke.

Németh Szilárd vasárnap Budapesten tartott sajtótájékoztatóján többek között azt is kijelentette, hogy a milliárdos Simicska Lajos  marionett bábuként mozgatja a pártelnök Vona Gábort.


A milliárdos nagyvállalkozó és a Jobbik kapcsolata egyáltalán nem új keletű. Vona Gábor és Simicska Lajos többször is találkozott egymással, nagyinterjúkat adott a vállalkozó által birtokolt Magyar Nemzetnek és a Simicska-tévéhez igazolt Kálmán Olga is rögtön egy  Vona-interjúval kezdett. A HírTV új műsorvezetője a köztársasági elnökválasztás napján a politikusok közül (Majtényi László mellett) a Jobbik elnökét tartotta a legérdekesebb megszólalónak. Természetesen a műsorban nyoma sem volt a régebben megszokott kemény kérdéseknek, aki erre számított, bizony csalódnia kellett. Kálmán Olga ugyanis már a beköszönésnél egyértelművé tette, igazán azonosul kenyéradójával.

Az alma nem esett messze a fájától, a milliárdos fia is nagy Vona Gábor rajongó, a pártelnök találkozott Simicska Ádámmal is, aki egészen elképesztő politikai víziókkal rendelkezik, természetesen a Jobbik uralmáról álmodozik. Vona Gábor nagyon örült az ifjú Simicska prognózisának és szívesen fogadná tanácsait, az ATV-n  áradozott Simicska Ádámról, aki lassan átveszi apja birodalmát.


A Simicska-Jobbik kapcsolat legújabb eleménél – a milliárdos plakáthelyein indított Jobbik kampányt, melynek költsége piaci áron több százmillió forint is lehetne – felvetheti a gyanút, hogy a kampány fillérekért vagy akár ingyen zajlik, a Jobbik ugyanis a 444 többszöri kérdésére sem nyilatkozott a költségekről. A portál hiába kérdezte többször is a Jobbik sajtóosztályát és politikusait, hogy küldjék el a szerződést, vagy adjanak információt a szerződésekről, nem kaptak választ.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ma temetik Koós Jánost

  Ma temetik Koós Jánost

  Ma délután a család, a kollégák és a rajongók végső búcsút vehetnek a március 2-án elhunyt Koós Jánostól.

 • Pécsi lett Európa fája!

  Pécsi lett Európa fája!

  A tavalyi év magyarországi fája versenyen győztes pécsi havihegyi mandulafa lett a 2019-es év európai fája – tudatta brüsszeli közleményében a verseny szervezéséért felelős cseh Ökotárs Alapítvány nevű szervezet kedden.

 • Szemetet szed az ország

  Szemetet szed az ország

  Idén is elstartolt a TeSzedd! – közel 240 ezer önkéntessel –, az elmúlt évek legsikeresebb környezetvédelmi akciója. A március 18-tól 24-ig tartó országos szemétszedés első fővárosi állomása a Bikás park és környéke volt.