EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 17., vasárnap
Donát

Aktuális

Soros alapítványa van a CEU New York-i központjában

Soros György világszerte elhíresült alapítványa, az Open Society központjába van bejegyezve a Közép-európai Egyetem (CEU). Az egyetemnek azonban nyoma sincs – állítja a Ripost.

A Ripost megnézte a hírekben gyakran szereplő Közép-európai Egyetem (CEU) New York-i központját. A lap szerint a West 57th street 224. szám alatt nyoma sincs a felsőoktatási intézménynek.


Az üvegajtón a következő felirat szerepel: “Open Society Foundation.” Ez nem más, mint a Soros György által alapított Nyílt Társadalmi Alapítványok, amelyek világszerte rendelkeznek szervezetekkel. A lap szerint a portán nem hallottak semmiféle egyetemről.

– Hiába érdeklődünk a CEU-ról, nagy meglepetésünkre ők bizony még sosem hallottak róla. Csak azt ismételgetik, hogy ez itt a Soros-Foundation, az Open Society központja. Biztosak benne, hogy alaposan eltévedtünk… Ez itt biztosan nem egyetem, ők csak tudnának róla, ha így lenne. Rázzák a fejüket, már-már bolondnak néznek… – írta a Ripost.

Egyébként a Soros-féle szervezet honlapján is a New York-i cím van feltüntetve.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szexuális visszaélései miatt kitaszították az érseket

    Szexuális visszaélései miatt kitaszították az érseket

    Szexuális visszaélései miatt egy vatikáni fegyelmi bizottság kitaszította a papi rendből Theodore McCarrick volt washingtoni érseket, az amerikai katolikus egyház egyik volt vezetőjét, akit még tavaly is a legbefolyásosabbak között tartottak számon – közölték szombaton hivatalosan a Szentszéknél.

  • Pozitívnak minősítette a magyar családvédelmi intézkedéseket a cseh kormányfő

    Pozitívnak minősítette a magyar családvédelmi intézkedéseket a cseh kormányfő

    A demográfiai problémák megoldása, a népességnövekedés irányába tett figyelemre méltó és pozitív lépésnek minősítette a magyar kormány közelmúltban bejelentett családpolitikai intézkedéseit Andrej Babis cseh miniszterelnök, az ANO mozgalom elnöke vasárnap Prágában mozgalma tisztújító közgyűlésén elmondott beszédében.