2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Egyéb X.kerület

Sportszerű fradisták kerestetnek

Az FTC Fradi Fair Play Bizottságot alapít, amely évente 2-2 kategóriában adhat ki Fradi Fair Play díjakat és okleveleket.

A klub hármas jelszavának (erkölcs, erő, egyetértés) szellemében az FTC állandó bizottságként létrehozza a Fradi Fair Play Bizottságot. Célja, hogy felfedezze és elismerje az FTC azon tagjait, szimpatizánsait, akik munkásságukkal, életvitelükkel, cselekedeteikkel példaként szolgálhatnak a közösség, a magyar emberek számára.


Azokat keresik, akik megfelelnek a klub gondolatiságával (Fotó: Máté Krisztián)

 

A kilenctagú bizottság két-két kategóriában ítélheti oda a Fradi Fair Play díjakat és okleveleket. Az Igazi Zöld-Fehér Hős kategóriában a Fair Play Cselekedet díja adható bármely zöld-fehér szurkolónak, sportolónak, sportvezetőnek vagy FTC-munkavállalónak. A Sport Szolgálata oklevél adható jelenlegi Fradi-sportolónak, -sportvezetőnek, -edzőnek, míg az Életmű Fair Play díj korábbi Fradi-sportolónak, -sportvezetőnek, edzőnek adható. A Fradi Szív kategóriában Nemes Cselekedet oklevelek adhatók olyan magánszemélyeknek, akik a klub számára fontos társadalmi ügyben nem anyagi módon támogatták az FTC törekvéseit.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek