EUR: 309,21 Ft
CHF: 285,10 Ft
2017. június 23., péntek
Zoltán

Egyéb X.kerület

Sportszerű fradisták kerestetnek

Az FTC Fradi Fair Play Bizottságot alapít, amely évente 2-2 kategóriában adhat ki Fradi Fair Play díjakat és okleveleket.

A klub hármas jelszavának (erkölcs, erő, egyetértés) szellemében az FTC állandó bizottságként létrehozza a Fradi Fair Play Bizottságot. Célja, hogy felfedezze és elismerje az FTC azon tagjait, szimpatizánsait, akik munkásságukkal, életvitelükkel, cselekedeteikkel példaként szolgálhatnak a közösség, a magyar emberek számára.

Azokat keresik, akik megfelelnek a klub gondolatiságával (Fotó: Máté Krisztián)

 

A kilenctagú bizottság két-két kategóriában ítélheti oda a Fradi Fair Play díjakat és okleveleket. Az Igazi Zöld-Fehér Hős kategóriában a Fair Play Cselekedet díja adható bármely zöld-fehér szurkolónak, sportolónak, sportvezetőnek vagy FTC-munkavállalónak. A Sport Szolgálata oklevél adható jelenlegi Fradi-sportolónak, -sportvezetőnek, -edzőnek, míg az Életmű Fair Play díj korábbi Fradi-sportolónak, -sportvezetőnek, edzőnek adható. A Fradi Szív kategóriában Nemes Cselekedet oklevelek adhatók olyan magánszemélyeknek, akik a klub számára fontos társadalmi ügyben nem anyagi módon támogatták az FTC törekvéseit.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.