EUR: 321,29 Ft
CHF: 283,33 Ft
2018. november 21., szerda
Olivér

Belföld

Szeretőjéről faggatták a bíróságon Kulcsárt

Sírva távozott bírósági meghallgatásáról az a fiatal nő, akit még fiatalkorúként hoztak hírbe Kulcsár Gergellyel, a Jobbik országgyűlési képviselőjével. A fiatal nőt most azért citálták a törvényszék elé, mert a Jobbik beperelte Dömötör Csaba államtitkárt, aki az országgyűlésben tette szóvá a jobbikos fiatalkorúval folytatott állítólagos viszonyát.

A Jobbik azért indított személyiségi jogsértés miatt pert Dömötör Csaba ellen, mert a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár parlamenti felszólalásában szóba hozta azt a korábban pletykaként terjedő hírt, miszerint Kulcsár Gergely, a Jobbik debreceni országgyűlési képviselője, ötgyermekes családapa évekkel korábban egy akkor mindössze tizenhat és fél éves lánnyal tartott fenn kapcsolatot. Az esetet a Ripost szellőztette meg először.


Az ügy első, márciusi tárgyalásán több tanú, köztük a Jobbik egykori ügyvédje is megerősítette: Kulcsár maga beszélt nekik arról, hogy házassági válságának okozója egy tinédzser, aki lapunk információi szerint ráadásul a Jobbik ifjúsági tagozatának tagja volt ez idő alatt, vagyis közvetve állhatott a helyi képviselő, Kulcsár befolyása alatt.

A tegnapi ülésre a Fővárosi Törvényszék idézte Kulcsárt, a hírbe hozott fiatal hölgyet, Szabó Gábor pártigazgatót és Kőszeghy Csanád Ábelt, a Jobbik debreceni elnökét. Utóbbi két tanút azért hallgatta meg a bíróság, mert az előző tárgyaláson több másik tanú állította: Kulcsár előttük is elismerte a viszony létezését.


A Kulcsár állítólagos szeretőjeként megnevezett fiatal nőt csaknem egy órán át hallgatta meg dr. Schöck Beatrix bírónő, aki azonban zárt tárgyalást rendelt el, így sem a most már huszonéves tanú, sem a jobbikosok álláspontját nem ismerhettük meg az ügyről. Az viszont biztos, hogy az egykori jobbikos aktivista, aki a Ripost korábbi információi szerint 16 évesen ápolt gyengéd viszonyt a négygyermekes Kulcsárral, kisírt szemekkel, zaklatottan távozott a tárgyalóteremből.

A Lokál megkereste Kulcsár Gergelyt is az ügy kipattanása idején – tavaly szeptemberben –, aki akkor írásban így magyarázkodott: – A személyemmel kapcsolatos hazugság egy négy évvel ezelőtti rosszindulatú pletykán alapul, a teljesen alaptalan vádaskodást már akkor cáfoltam.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elítélték a szexuális erőszakolót

  Elítélték a szexuális erőszakolót

  Nyolc év fegyházra ítélte a felügyeletére bízott kiskorúakkal szexuális kapcsolatot létesítő volt bicskei gyermekotthon-igazgatót a Székesfehérvári Törvényszék szerdán.

 • Fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezetekkel működik együtt az Emmi

  Fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezetekkel működik együtt az Emmi

  Partnerségi megállapodást kötött az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) hat fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezettel az intézményi férőhely kiváltási program folytatásáról, aminek köszönhetően a nagy intézmények helyett kisebb lakóotthonokba költözhetnek a fogyatékossággal élők.

 • Már az interneten is ki lehet tölteni a kérdőívet

  Már az interneten is ki lehet tölteni a kérdőívet

  Szerda reggeltől az interneten is ki lehet tölteni a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebookra feltöltött videójában.