EUR: 322,21 Ft
CHF: 283,04 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Belföld

Tanúkat hozna a Jobbik-elnök ellen a transzvesztita

Hosszas Facebook-posztban erősítette meg tegnap Amanda Elstak transzvesztita előadóművész, hogy nemcsak ismeri Vona Gábort, de állítása szerint évekig jártak egy közösségbe szórakozni.

„A Jobbik Elnöke évekig a mi közegünk részese volt, velünk együtt szórakozott, az általunk látogatott bárokban” – írta a Londonban élő LMBTQ-aktivista, aki szerint „liberális demokrataként kötelessége leleplezni olyan embereket, akik a tömegek manipulálása révén kívánják megszerezni a hatalmat, álszentek, mert nem a valódi arcukat mutatják, nem vállalják fel önmagukat”.


Amanda Elstak azzal folytatta, hogy ilyen embernek tartja Vona Gábort, a Jobbik elnökét, aki pártja cukiságkampányával sem tudja elfeledtetni, hogy a Jobbik és a hozzá kötődő szélsőséges szervezetek mennyi sérelmet okoztak a melegtársadalomnak.

Mint ismert: Vona Gábor cáfolta, hogy ismerné Amanda Elstakot, aki viszont állítja, további tanúkkal tudja igazolni állításait.

Kapcsolódó Cikkek

  • Lakástűzben meghalt egy ember Csongrádon

    Lakástűzben meghalt egy ember Csongrádon

    Kigyulladt egy harminc négyzetméteres nyaraló csütörtökön Csongrádon, a tűzoltók egy holttestet találtak az épületben – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

  • Tarlós: Folyamatos a patkányirtás a fővárosban

    Tarlós: Folyamatos a patkányirtás a fővárosban

    Tarlós István főpolgármester közlése szerint a fővárosi patkányirtásért felelős cég folyamatosan végzi a munkáját, a tavaly augusztustól idén márciusig tartó időszakban csökkent a lakossági patkányészlelések száma, ugyanakkor a patkányok száma magasabb az elfogadhatónál.