EUR: 309,93 Ft
CHF: 285,61 Ft
2017. június 24., szombat
Iván

Egyéb XIII.kerület

Újra működik a zajügyelet

Az önkormányzat az építkezésekre vonatkozó zajvédelmi előírások betartásának fokozott ellenőrzését tartja szükségesnek, ezért már április 6-ától egészen október 15-éig működik a zajügyelet.

A szolgáltatást 2006-ban hozta létre az önkormányzat. A tájékoztatás szerint ez a program hozzájárul kerületünk környezeti állapotának javításához és a hatósági munka hatékonyabbá tételéhez. Az illetékes építésügyi osztály a zajügyelet üzemeltetése mellett figyelmet fordít az építkezések fokozott ellenőrzésére, de az ügyeleti időn kívül is rendszeresen ellenőriz, ezenkívül bárki tehet bejelentést a 06-80/62-66-66-os díjmentesen hívható telefonszámon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.