EUR: 307,75 Ft
CHF: 281,58 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XIII.kerület

Újra működik a zajügyelet

Az önkormányzat az építkezésekre vonatkozó zajvédelmi előírások betartásának fokozott ellenőrzését tartja szükségesnek, ezért már április 6-ától egészen október 15-éig működik a zajügyelet.

A szolgáltatást 2006-ban hozta létre az önkormányzat. A tájékoztatás szerint ez a program hozzájárul kerületünk környezeti állapotának javításához és a hatósági munka hatékonyabbá tételéhez. Az illetékes építésügyi osztály a zajügyelet üzemeltetése mellett figyelmet fordít az építkezések fokozott ellenőrzésére, de az ügyeleti időn kívül is rendszeresen ellenőriz, ezenkívül bárki tehet bejelentést a 06-80/62-66-66-os díjmentesen hívható telefonszámon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.

 • Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  A harmincadik Érd Körbe városkerülő kerékpáros túra rajtjára ismét megtelt a Főtér, hogy családias hangulatban körbekerékpározzák a várost a megszokott 10, 30 és 60 kilométeres távokon.