EUR: 308,10 Ft
CHF: 266,21 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Sport

25 milliárdot keresett egy év alatt Ronaldo

Cristiano Ronaldo a világ legjobban kereső labdarúgója az amerikai Forbes magazin friss listája szerint.

A Real Madrid portugál klasszisa tavaly június elseje óta 93 millió dollárral (25 milliárd forint) lett gazdagabb, ebből a Forbes szerint 58 millió dollár a fizetése, míg a maradék 35 milliót a szponzoraitól zsebelte be a négyszeres aranylabdás.

A második helyen a Barcelonával szombaton Spanyol Kupát nyert argentin Lionel Messi áll 80 millió dollárral, míg a képzeletbeli dobogó alsó fokára csapattársa, a brazil Neymar fért fel 37 millióval.

A Bajnokok Ligája-döntőre készülő madridiak még két játékost adnak az első tízbe: a walesi Gareth Bale a negyedik, míg a kolumbiai James Rodríguez a kilencedik a listán, míg a katalánoktól az uruguayi Luis Suárez a hetedik. A két spanyol csapat játékosain kívül csak manchesteri labdarúgók fértek be a tízbe: a Unitedből a svéd Zlatan Ibrahimovic, az angol Wayne Rooney és a francia Paul Pogba, a Cityből pedig az argentin Sergio Agüero.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

  • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!