EUR: 324,09 Ft
CHF: 281,12 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Belföld

A Fidesz a gyermekes családok mellett áll

A Fidesz a gyermekes családok mellett áll – mondta Gyermeknap alkalmából Hidvégi Balázs, kommunikációs igazgató.

A gyermekes családok, a gyermekvállalás előtt állók, ma biztosak lehetnek abban, hogy a kormánypártok mellettük állnak. Meggyőződésünk, hogy Brüsszel és balliberálisok politikájával szemben nem migránsokkal, hanem a gyermekek és a családok támogatásával kell kezelni a népesedési problémákat. A gyermek a legfőbb érték nem csak a családok, hanem a nemzet számára is. A baloldallal szemben, amely a megszorításokkal és az adóemelésekkel mindig csak egyre nagyobb terhet tett a családokra, a Fidesz célja az, hogy csökkentse a családok terheit, több pénzt hagyjon náluk és minden segítséget megadjon a gyermekvállaláshoz, a gyermekneveléshez. Ezért vezettük be a családi adórendszert, a gyed-extrát, az ingyenes tankönyvellátást, az otthonteremtési, a bölcsőde- és óvodafejlesztési programot és ezért terveztük úgy a 2018-as költségvetést, hogy abban újabb adócsökkentések és béremelések segítik a családok megélhetését. Jövőre minden eddiginél több jut ingyenes gyermekétkeztetésre és otthonteremtésre, tovább emeljük a kétgyermekesek adókedvezményét, és a családvédelmi akciótervben még több terhet veszünk le a gyermekes családok válláról – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs, kommunikációs igazgató


Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Anyai szeretet

    A nap képe: Anyai szeretet

    Afrikai elefántborjú (Loxodonta africana) négy órával a születése után már anyjával, Kwanzával sétált a Nyíregyházi Állatparkban kifutóján.

  • Újabb medve miatt ég lázban az ország

    Újabb medve miatt ég lázban az ország

    Újabb csatangoló medve tartja lázban a fél országot. Országjáró maci dublőre a hétvégén kezdte túráját kis bocsával egyetemben a Borsod megyei Sajókeresztúron, és Miskolc érintésével vasárnap éjszaka már Mályiban kóborolt.