EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 21., szombat
Orsolya

Belföld

A Fidesz a gyermekes családok mellett áll

A Fidesz a gyermekes családok mellett áll – mondta Gyermeknap alkalmából Hidvégi Balázs, kommunikációs igazgató.

A gyermekes családok, a gyermekvállalás előtt állók, ma biztosak lehetnek abban, hogy a kormánypártok mellettük állnak. Meggyőződésünk, hogy Brüsszel és balliberálisok politikájával szemben nem migránsokkal, hanem a gyermekek és a családok támogatásával kell kezelni a népesedési problémákat. A gyermek a legfőbb érték nem csak a családok, hanem a nemzet számára is. A baloldallal szemben, amely a megszorításokkal és az adóemelésekkel mindig csak egyre nagyobb terhet tett a családokra, a Fidesz célja az, hogy csökkentse a családok terheit, több pénzt hagyjon náluk és minden segítséget megadjon a gyermekvállaláshoz, a gyermekneveléshez. Ezért vezettük be a családi adórendszert, a gyed-extrát, az ingyenes tankönyvellátást, az otthonteremtési, a bölcsőde- és óvodafejlesztési programot és ezért terveztük úgy a 2018-as költségvetést, hogy abban újabb adócsökkentések és béremelések segítik a családok megélhetését. Jövőre minden eddiginél több jut ingyenes gyermekétkeztetésre és otthonteremtésre, tovább emeljük a kétgyermekesek adókedvezményét, és a családvédelmi akciótervben még több terhet veszünk le a gyermekes családok válláról – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs, kommunikációs igazgató

Kapcsolódó Cikkek

  • A Fidesz nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba

    A Fidesz nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba

    A Fidesz mindaddig nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba, amíg az ukrán oktatási törvény módosításával nem válik lehetővé a kisebbségi nyelvű oktatás lehetősége az óvodától az egyetemig – jelentette be Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

  • Újabb milliárdok Pest megyei óvodai fejlesztésekre

    Újabb milliárdok Pest megyei óvodai fejlesztésekre

    Óvodaépítésre és meglévő intézmények fejlesztésére fordíthatják a Pest megyei települések az újabb, hatmilliárd forint keretösszegű támogatást, amely a hazai forrású, 80 milliárd forintos Pest megyei program része – mondta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár a szombati Magyar Időkben.