EUR: 325,78 Ft
CHF: 279,73 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Külföld

A nyílt utcán fejezte le beteg húgát egy férfi

A nyílt utcán, a járókelők szeme láttára fejezte le pszichés betegséggel küszködő húgát egy férfi Tajvanon, a déli Kaohsziung városban.

Szemtanúk elmondása szerint az 54 éves férfi egy konyhakéssel hajtotta végre tettét. Bár a nő térden állva könyörgött az életéért, nem sikerült eltéríteni szándékától a testvérét – mondták a szomszédok.

A rendőrség szerint a férfi együtt élt két évvel fiatalabb húgával, és évek óta gondozta őt. A szörnyű tett napján a nőnek kórházba kellett volna vonulnia, de nem akart, ezen veszett össze a testvérpár.

A múlt hét végén életfogytiglanra ítéltek Tajvanon egy skizofrén férfit, aki tavaly az egyik tajpeji metróállomás közelében, az anya és járókelők szeme láttára hátulról váratlanul elkapott, majd egy konyhakéssel lefejezett egy idegen kislányt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    Az exobolygókra vadászó Kepler és a fiatal csillagrendszerek infravörös sugárzását vizslató Spitzer űrtávcső egyesített erejével tárta fel egy magyar kutatócsoport a DQ Tau rendszerében zajló fizikai folyamatokat – közölte a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) pénteken az MTI-vel.

  • Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Magánlátogatást tett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Betlehemben, ahol megtekintette a felújítási munkálatokat a Születés templomában, amelyekhez Magyarország 2011-ben – első külföldi államként – és 2018-ban is pénzadománnyal járult hozzá – közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.