EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Egyéb Nagykanizsa

Állatkínzás a furgonban

Nem tudni, mi lett volna a sorsa annak a több mint félszáz kiskutyának, amelyek életét a kanizsai rendőrök mentették meg. A járőrök Nagykanizsa külterületén egy Volkswagen Transportert ellenőriztek, s a raktérben – két ládában, valamint két mobil kutyaboxban – 54, különböző fajtájú kiskutyát találtak.

Az olasz férfi az ebeket, amelyeknek nem volt állategészségügyi kiskönyvük és egyedi jelölésük sem, ivóvíz nélkül, összezsúfolva szállította. A 25 éves elkövetőt a kanizsai rendőrök elfogták, kihallgatták és állatkínzással gyanúsítják. A kiskutyákat a kanizsai állatmenhelyre vitték.

Ilyen körülmények között, összezsúfolva „utaztak” a kiskutyák (Fotó: ZMRFK)

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.