2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb Nagykanizsa

Állatkínzás a furgonban

Nem tudni, mi lett volna a sorsa annak a több mint félszáz kiskutyának, amelyek életét a kanizsai rendőrök mentették meg. A járőrök Nagykanizsa külterületén egy Volkswagen Transportert ellenőriztek, s a raktérben – két ládában, valamint két mobil kutyaboxban – 54, különböző fajtájú kiskutyát találtak.

Az olasz férfi az ebeket, amelyeknek nem volt állategészségügyi kiskönyvük és egyedi jelölésük sem, ivóvíz nélkül, összezsúfolva szállította. A 25 éves elkövetőt a kanizsai rendőrök elfogták, kihallgatták és állatkínzással gyanúsítják. A kiskutyákat a kanizsai állatmenhelyre vitték.

Ilyen körülmények között, összezsúfolva „utaztak” a kiskutyák (Fotó: ZMRFK)

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.