EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Tatabánya

Az Álomjárók a legjobbak

Véget ért a Kincsesbánya elnevezésű városi vetélkedősorozat. A Vértes Agorája előtti téren az utolsó megmérettetésen is kitettek magukért a szervezők, most az elméleti tudásra kellett építeniük a csapatoknak.

Természetesen kaptak hozzá segítséget, hiszen ha elolvasták az ajánlott szakirodalmat és elmentek a tatabányai múzeum kiállítására, olyan tudás birtokába kerülhettek, ami biztos út volt a győzelemhez. Az első helyen az Álomjárók csapata végzett.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.