EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Sopron

Az Eötvös Cirkusz új műsora Sopronban

Teljesen új műsorral érkezik Sopronba az Eötvös Cirkusz, amelynek társulata igyekszik bebizonyítani, hogy lehet és szükségszerű ötvözni a hagyományos régi cirkuszt a jövő új cirkuszának stílusával, hiszen minden újnak az alapja a hagyományokon alapuló cirkusz.

Mindezt megfűszerezik egy mesés környezettel, a Harlequin varázslatos világával, amelyben egy titokra is fény derül.
Világszámokból sem lesz hiány a soproni előadásokon. A nemzetközi gálaműsorban fellépnek légtornászok, akrobaták, szemfényvesztő illuzionisták, hófehér paripák, oroszlánok, púpos tevék, lámák, zebrák, kecskék, sőt egzotikus állatok is láthatók lesznek a porondon.
Sokak szerint A Harlequin titka az elmúlt évek egyik legjobb cirkuszi produkciója.

 

Fotó: Eötvös Cirkusz / Adam urban

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.