EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Szekszárd

Balesetet okozott, majd elhajtott a szekszárdi férfi

A Dombóvári Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása, illetve közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatott eljárást.

Dombóvár egyik útkereszteződésében tavaly november 17-én délután egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy robogósnak, ezért összeütköztek. A személygépkocsi vezetője a helyszínről megállás nélkül elhajtott. A robogó vezetője, egy 50 éves helyi nő súlyosan megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.


A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a gépkocsi vezetőjét, egy 29 éves szekszárdi férfit, aki a kihallgatása során a bűncselekményt beismerte. Gyanúsítottként hallgatták ki a balesetkor a járműben utasként helyet foglaló 28 éves szekszárdi férfit is, mert a segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésével ő is megalapozottan gyanúsítható. Mindketten szabadlábon védekezhetnek.

A dombóvári rendőrök a nyomozást ezzel befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek átadták.

A robogó összetört, vezetője súlyosan megsérült
Fotók: police.hu

A gyanúsított autóján is látszanak az ütközés nyomai
Fotók: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.