2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb Szekszárd

Balesetet okozott, majd elhajtott a szekszárdi férfi

A Dombóvári Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása, illetve közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatott eljárást.

Dombóvár egyik útkereszteződésében tavaly november 17-én délután egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy robogósnak, ezért összeütköztek. A személygépkocsi vezetője a helyszínről megállás nélkül elhajtott. A robogó vezetője, egy 50 éves helyi nő súlyosan megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.


A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a gépkocsi vezetőjét, egy 29 éves szekszárdi férfit, aki a kihallgatása során a bűncselekményt beismerte. Gyanúsítottként hallgatták ki a balesetkor a járműben utasként helyet foglaló 28 éves szekszárdi férfit is, mert a segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésével ő is megalapozottan gyanúsítható. Mindketten szabadlábon védekezhetnek.

A dombóvári rendőrök a nyomozást ezzel befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek átadták.

A robogó összetört, vezetője súlyosan megsérült
Fotók: police.hu

A gyanúsított autóján is látszanak az ütközés nyomai
Fotók: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.