2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Ben Stiller és Christine Taylor 18 év után elválnak

Ben Stiller és felesége, Christine Taylor a hétvégén bejelentette, hogy 18 év után elválnak.

A két filmsztár, aki több filmben dolgozott együtt (Zoolander, a trendkívüli, Trópusi vihar) közleményében úgy fogalmazott: bár továbbra is nagyon szeretik és tisztelik egymást, és 18 évet töltöttek együtt, mégis úgy határoztak, hogy különválnak.

“A legfontosabb számunkra továbbra is az lesz, hogy elhivatott szülőként és közeli barátokként neveljük fel gyermekeinket” – írta a filmes pár, amely arra kérte a médiát, hogy tartsa tiszteletben a magánéletüket.

Az 51 éves Stiller a napokban a cannes-i filmfesztiválon mutatta be a The Meyerowitz Stories: New and Selected című új filmet, amelyben Adam Sandlerrel, Dustin Hoffmannal és Emma Thompsonnal szerepelt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.