2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Benkő László súlyos betegséggel küzd

Az Omega legendás billentyűse, Benkő László talán még sosem hagyott ki fellépést, de a múlt héten egy Szlovákiában rendezett bulit egészségi állapotára hivatkozva lemondott. Állapotáról az AC Newsnak beszélt.

– Csak egy időpontot akartam kérni, de bent tartottak, hogy mindenféle vizsgálatokat elvégezzenek, egyebek között hogy kizárják a rák lehetőségét. Bejött az orvos, és azt mondta, van egy rossz hírem meg van egy jó. A rossz, hogy maga rákos, a jó pedig az, hogy a tüdejének semmi baja! Nem is egy rákról beszélt, hanem többről, hirtelen azt sem tudtam, hogy mit válaszoljak! – mondta megdöbbentő őszinteséggel a zenész.

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.