EUR: 321,76 Ft
CHF: 280,45 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Bevallotta a Momentum: Az Origo cikke minden főbb pontban igaz – Videó!

Valóban milliós összegeket tehettek el a Momentum vezetői még HÖK-ösként, amit maga a szervezet is elismert. Mivel a nevek és a pénzösszegek is stimmelnek, nem perelik be az Origót – írja a Spiler.hu.

Mint az korábban a Lokál is megírta, eddig több mint 16 millió forintot keresett hallgatói érdekvédelemből a Momentum Mozgalom több tagja is. Soproni Tamás, a párt alelnöke több mint másfél millió forintot tett zsebre a höközéssel, továbbá arra is fény derült, hogy a Momentum nagyrészt a budapesti egyetemi vezetőkre épül.


Nem sokkal az Origós cikk megjelenése után Fekete-Győr András, a Momentum elnöke betört a lap szerkesztőségébe, hogy felelősségre vonja a cikk íróját, amit hatalmas felháborodás kísért.

A Momentum azonban azóta is próbálja védeni a védhetetlent. Tegnap épp Orosz Annán, a Momentum elnökségi tagján volt a sor, aki az ATV Egyenes beszéd című műsorában próbálta magukat kimosdani. Ez láthatóan nem megy, viszont beismerte, hogy az Origo cikkében minden tényadat stimmel – írja a Spiler.hu.

Kapcsolódó Cikkek

 • Feljelentés a Jobbik gyanús pénzügyei miatt

  Feljelentés a Jobbik gyanús pénzügyei miatt

  Feljelentette pártját a Legfőbb Ügyészségen Szabó Balázs, a Jobbik volt szekszárdi alapszervezeti elnöke, mert szerinte csak az ő körzetükben mintegy 8-10 millió forintot fizettetett be a tagokkal a pártkasszába – gyanús körülmények között – a Jobbik elnöksége.

 • Elég a taxis hiénákból!

  Elég a taxis hiénákból!

  Már megint valami, ami rossz hírünket kelti a világban: a trükköző és elsősorban a külföldi vendégekre utazó taxis hiénák nemcsak az utasokat, hanem a szabályosan működő taxisokat is megkárosítják.

 • Elutasította a parlament Sorosék jelentését

  Elutasította a parlament Sorosék jelentését

  Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről szóló, Soros-Sargentini jelentés elleni határozatot. Ez egyben fel is szólítja a kormányt, hogy ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott jelentéssel szemben.