2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb Hódmezővásárhely

Big band és jazz

Lendület, izgalom, lelkesedés. Ha felcsapjuk az enciklopédiát, ezeket a szavakat találjuk a jazz címszó mellett. Nem véletlen.

Egy zseniális stílus, amelyet nem lehet megunni, elégszer hallani a lüktető ütemeket és a változatos ritmusvilágot. Náray Erika, Szolnoki Tibor és a Budapest Jazz Orchestra Hódmezővásárhelyen a nagybetűs JAZZ-ből adott ínycsiklandozó kóstolót május 12-én a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.