EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Sport

BL-döntővel avatják a Duna Arénát

A hétvégén felavatják a Duna Arénát, „leánykori nevén” Dagály uszodát. A hivatalos megnyitón már túl vagyunk, de ezúttal élesben vizsgázik a létesítmény: Európa legjobb hat vízilabda-klubcsapata mérkőzik egymással.

A jegyértékesítések alapján húszezer néző kíváncsi a háromnapos vízilabda BL-döntőre, ahol két magyar klub, a tavalyi BL-bronzérmes Szolnok és a hatodik helyezett Eger is szóhoz jut. A magyarok mellett a címvédő Jug Dubrovnik, a Brescia, a Pro Recco és az Olympiacos száll vízbe. – Elégedettek és büszkék lehetünk, hogy a júliusi világbajnokságra készült uszodát egy ilyen fontos vízilabda-eseménnyel avathatjuk fel – mondta Kemény Dénes, a pólószövetség elnöke.

Kapcsolódó Cikkek

  • Neymar már a harmadik a brazil örökranglistán

    Neymar már a harmadik a brazil örökranglistán

    Neymar 56 góljával már egyedül harmadik a brazil válogatott gólszerzőinek örökrangsorában, mivel betalált Costa Rica ellen az oroszországi labdarúgó-világbajnokság pénteki csoportmérkőzésén.

  • Vért izzadva győztek a brazilok

    Vért izzadva győztek a brazilok

    Második mérkőzésén megszerezte első győzelmét az esélyesek közé sorolt Brazília az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon: Costa Rica ellen, Szentpéterváron 2-0-ra nyert az E csoportban.