EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 22., vasárnap
Előd

Sport

BL-döntővel avatják a Duna Arénát

A hétvégén felavatják a Duna Arénát, „leánykori nevén” Dagály uszodát. A hivatalos megnyitón már túl vagyunk, de ezúttal élesben vizsgázik a létesítmény: Európa legjobb hat vízilabda-klubcsapata mérkőzik egymással.

A jegyértékesítések alapján húszezer néző kíváncsi a háromnapos vízilabda BL-döntőre, ahol két magyar klub, a tavalyi BL-bronzérmes Szolnok és a hatodik helyezett Eger is szóhoz jut. A magyarok mellett a címvédő Jug Dubrovnik, a Brescia, a Pro Recco és az Olympiacos száll vízbe. – Elégedettek és büszkék lehetünk, hogy a júliusi világbajnokságra készült uszodát egy ilyen fontos vízilabda-eseménnyel avathatjuk fel – mondta Kemény Dénes, a pólószövetség elnöke.

Kapcsolódó Cikkek

  • Emlékezzünk a nagyokra!

    Emlékezzünk a nagyokra!

    Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.