EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Belföld

Bombát találtak a ferihegyi repülőtérnél

Újabb világháborús bomba került elő a budapesti Liszt Ferenc-repülőtér közelében, a 2-es terminálra vezető utakat lezárják – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje kedd délelőtt az MTI-vel.

Markovics Zita azt mondta: a régi repülőgép-emlékpark területén építkezés közben került elő egy második világháborús robbanótest.

A tűzszerészi munkák idejére a 2-es terminálhoz vezető összes utat lezárják, és 200 méter sugarú körben kiürítik a területet – tette hozzá.

Az egykori emlékpark területén parkolót alakítanak ki, az építkezés során múlt szerdán és hétfőn is előkerült egy-egy világháborús robbanótest.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Több mint kétmillió számla érkezett az online számla tesztfelületére június 22-ig; a július 1-jén induló rendszer tehermentesíti a vállalkozásokat és növeli az államkassza bevételét is, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével ugyanis évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé az adóhatóság számára – hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium (PM) vasárnap.

  • Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Szent Adalbert-díjat kapott a főpolgármester. Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye kitüntetését Erdő Péter bíboros, prímás, érsek adta át Tarlós Istvánnak vasárnap Óbudán, a Szent Péter és Pál-templomban szentmise keretében.