2018. szeptember 22., szombat
Móric

Belföld

Botka lebontaná a határkerítést

Az MSZP elnöke egy interjúban elmondta, ha ők nyerik a választást, lebontják a Szerbiával határos kerítést.

Botka László, Szeged polgármestere a Reutersnak adott interjúban kijelentette, a 2018-as választásokon Orbán Viktor legfőbb kihívója akar lenni.

„Szükségünk van egy hiteles és erőteljes programra, amely az erős társadalmi egyenlőségre épül” – mondta a baloldali párt elnöke, aki kiemelten hangsúlyozta, nem kötnek szövetséget a Jobbikkal.

Botka László azt is kijelentette, amennyiben ők nyerik a választást, lebontják a Szerbiával határos határkerítést.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus koalíció (DK) a bevándorláspárti politika magyar élharcosaként a magyar parlamentben is folytatja a nyomásgyakorlást.

 • Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy segédmotoros kerékpárt toló férfit péntek délután Siófokon, egy vasúti átjárónál – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

 • Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  A magyarok nagyon sokat dolgoztak és imádkoztak, hogy hazájuk ismét sikeres és büszke ország legyen, és küzdelmeiket nem tudták volna sikeresen megvívni, ha nincsenek barátaik, és nincsenek bajor barátaik – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Münchenben a magyar főkonzulátus új épületének avató ünnepségén.