EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Nyíregyháza

Családi félmaraton

Harmadik alkalommal rendezték meg az Electrolux-futást Nyíregyházán. A családok 2700 méteren mérhették össze tudásukat, a kicsit bátrabbak 2-4 fős váltóban vagy félmaratoni távon – 21,097 kilométer – tehették próbára magukat.

A családi futáson volt, aki kézen fogva, volt, aki babakocsit tolva indult, és sokaknak ez volt az első közös versenyük. A férfiaknál Wittmann Ádám, a hölgyeknél Szabó Csilla Éva volt a leggyorsabb. A nap során számos további program szórakoztatta a résztvevőket, így voltak ügyességi versenyek és cukorágyú is, a tombolasorsoláson pedig értékes nyeremények találtak gazdára.

Félmaraton (Fotó: Lokál)

Félmaraton (Fotó: Lokál)

Félmaraton (Fotó: Lokál)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.