EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb XXII.kerület

Családi napoztak Budafok-belvárosban

Verőfényes napsütésben tartotta a Budafok-belváros Szent Lipót-plébániatemplom közössége a családi napját, amelyen az egyházközség apraja-nagyja jól érezhette magát.

A gyerekeket ugrálóvár, arcfestés és kézműves játékok szórakoztatták, a felnőttek pedig vezetett csoportban mehettek fel a harangokhoz a templomtoronyba.

A kislányokat arcfestéssel várták a nagy cserkészsátorban

Déli harangszóra készen volt a közös csirkepaprikás ebéd

Az ugrálóvár nagyon népszerű volt

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.