2018. január 18., csütörtök
Piroska

Belföld

Csütörtökön vigyen magával gumicsónakot, szüksége lehet rá!

Erősen felhős lesz az ég, majd északnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet. Több helyen várható zápor, zivatar, elsősorban a keleti országrészben jégeső, felhőszakadás is lehet, estétől egyre nagyobb területen megszűnik a csapadék.

Éjjel általában kevés lesz a felhő, de a Tiszántúlon és délnyugaton felhősebb tájak is lehetnek. Helyenként kisebb eső, zápor előfordulhat. Csütörtökön gyakran zavarják felhők a napsütést. Elszórtan alakulhat ki zápor, északkeleten egy-egy zivatar sem kizárt. A sokfelé megerősödő, a Dunántúlon néhol viharos északnyugati, északi szél éjszaka átmenetileg veszít erejéből. Záporhoz, zivatarhoz is társulhat viharos szélroham. Csütörtökön a Dunántúlon és északkeleten erős széllökések kísérhetik az északi szelet.


A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 14 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 16 és 22 fok között valószínű.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fellép a kormány Sorosék ellen

  Fellép a kormány Sorosék ellen

  Törvénycsomagot alkotott a kabinet a migráció szervezőivel szemben. Mint ismeretes Soros György és jól felépített és szervezett hálózata azon munkálkodik, hogy gyakorlatilag felső kvóta nélkül érkezzenek hazánkba is a migránsok.

 • Válságban a Momentum

  Válságban a Momentum

  Reményvesztett levelet írt a Momentum választmányi tagjainak Papp Gergő, aki decemberben nemcsak kommunikációs igazgatói posztjáról mondott le, de minden kapcsolatot megszakított a párttal.

 • Terry Black: Vona Gábor biszex, talán meleg is

  Terry Black: Vona Gábor biszex, talán meleg is

  Távol maradt a tegnapi bírósági tárgyalástól Vona Gábor. A Jobbik elnökét azért várták a Budapest Környéki Törvényszéken, hogy megcáfolja Terry Black és Amanda Elstak korábbi állításait, miszerint korábban az ő köreikbe járt és melegpartikon vett részt.