EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Egyéb Ózd

Delfin-lányok a porondon

Május 19–28. között rendezik meg Ózdon a II. Hétvölgy Fesztivált, sok színes, érdekes programmal. A pénteki megnyitón először az 1990. március 3-án a folyamatos acélműben történt robbanás áldozataira emlékeztek a tragédia közelében létrehozott emlékhely felavatásával, majd az idei honismereti pályázaton osztottak ki két első és két második díjat.

A vaskohászat múltjáról és jelenéről is hangoztak el előadások, szombaton pedig a Gyártörténeti  Emlékparkban sportbemutatókra és koncertekre került sor. Képünkön a korcsoportos torna-diákolimpiáról a közelmúltban több éremmel hazatérő ózdi Delfin-lányok bemutatója.

Fotó: Lokál
Delfin-lányok delfin ugrása

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.