2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb Ózd

Delfin-lányok a porondon

Május 19–28. között rendezik meg Ózdon a II. Hétvölgy Fesztivált, sok színes, érdekes programmal. A pénteki megnyitón először az 1990. március 3-án a folyamatos acélműben történt robbanás áldozataira emlékeztek a tragédia közelében létrehozott emlékhely felavatásával, majd az idei honismereti pályázaton osztottak ki két első és két második díjat.

A vaskohászat múltjáról és jelenéről is hangoztak el előadások, szombaton pedig a Gyártörténeti  Emlékparkban sportbemutatókra és koncertekre került sor. Képünkön a korcsoportos torna-diákolimpiáról a közelmúltban több éremmel hazatérő ózdi Delfin-lányok bemutatója.

Fotó: Lokál
Delfin-lányok delfin ugrása

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.