2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Extra

Döbbenetesen lefogyott Brad Pitt

Brad Pitt legújabb címlapfotója az egész világot megdöbbentette. Ugyanígy a GQ magazinnak adott interjú is, amiben kizárólag magát hibáztatja tönkrement házasságáért.

A világ legszexibb pasijának kikiáltott Brad Pitt ma már csak árnyéka önmagának, beesett az arca és döbbenetesen lefogyott. Az egyik amerikai férfimagazin, a GQ címlapján olyan sokatmondóan őszinte fotót közöltek róla, mint amennyire nyersen vallott magáról is, válása óta először. Mint azt a magazinnak elárulta, szinte az összes hír, ami a bulvárban korábban megjelent róla, igaz, hozzátette, hogy válásáért csupán önmagát hibáztathatja. – Sokszor rossz dolgokat mondok rossz időben. Próbáltam egyre jobb és jobb lenni, tényleg mindent megpróbáltam, de akkor is sokszor rossz dolgokhoz nyúltam – magyarázta a színész, arra utalva, hogy drogproblémái miatt sokszor nem volt jelen családja életében. – Már a harmadik pszichológusnál veszek részt terápián, érzem, végre ő segít. Korábban elfogyasztottam már kettőt, de most találtam meg a nekem valót – mondta Pitt, aki azt is elárulta, belerokkant válásába, úgy érzi, mintha életének egy darabját kellett volna eltemetnie. – A válásomon olyan keresztülmenni, mintha meghalnék, és ezért csak magamat okolhatom.


Fotó: twitter

Fotó: twitter

 

File photo dated 02/06/2013 of Angelina Jolie and Brad Pitt as their wine, 2014 Miraval Rose, from their French vineyard has gone on sale in a UK supermarket for the first time after winning rave reviews from critics., Image: 238142516, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.