EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Belföld

Droggyanús tablettákat és pasztát találtak egy lakásban

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indult eljárás egy pécsi férfi ellen, akitől több mint két kilogramm droggyanús pasztát, tablettákat foglalt le a rendőrség – közölte pénteken a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

Egy pécsi lakásban csütörtök reggel tartott házkutatás során 1800 gramm kábítószergyanús pasztát, 256 gramm növényi származékot és szintén droggyanús tablettákat foglaltak le a rendőrök.

A helyszínen elfogott 40 éves B. Zsoltot gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették – tették hozzá.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus koalíció (DK) a bevándorláspárti politika magyar élharcosaként a magyar parlamentben is folytatja a nyomásgyakorlást.

 • Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy segédmotoros kerékpárt toló férfit péntek délután Siófokon, egy vasúti átjárónál – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

 • Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  A magyarok nagyon sokat dolgoztak és imádkoztak, hogy hazájuk ismét sikeres és büszke ország legyen, és küzdelmeiket nem tudták volna sikeresen megvívni, ha nincsenek barátaik, és nincsenek bajor barátaik – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Münchenben a magyar főkonzulátus új épületének avató ünnepségén.