EUR: 323,17 Ft
CHF: 287,31 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Külföld

Ciki! Azt hitte, első lett, de túl korán örült

Durván elszámolta magát Luka Pibernik, aki célba érve győztestáncot lejtett a Giro d’Italia országúti kerékpáros körversenyen, azonban mint kiderült, egy kicsit korai volt az öröme. A célba érve a szlovén kerékpáros azt hitte, győzött, így örömében azonnal tapsolni kezdett és éljenezte magát.

Rémálmában sem gondolta volna, hogy mindezt egy körrel hamarabb tette meg, de a szervezők szóltak neki, hogy bizony még tekernie kell, ha tényleg győzni akar. Sajnálatos módon az ünneplés miatt Pibernik nem kevés időt veszített, így 148.-ként ért célba. 

Fotó: Twitter

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordot állított fel az Aquaman

  Rekordot állított fel az Aquaman

  Az év egyik leggyengébb mozis hétvégéjén is a Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2 végzett az élen, az animációs film 16,1 millió dollárral növelte hazai bevételét, amely így három hét alatt elérte a 161 milliót.

 • Erősebb lehet Merkel utódja

  Erősebb lehet Merkel utódja

  Kíváncsian várják az elemzők, hogy elhagyja-e elődje erősen migránspárti politikáját az Angela Merkel pártelnöki helyére hajszállal megválasztott Annegret Kramp-Karrenbauer. A Nézőpont Intézet ügyvezető igazgatója szerint a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke, politikailag akár erősebb is lehet, mint elődje, aki lényegében a migrációs politikájába bukott bele.

 • Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadta 150 ENSZ tagállam képviselőjének többsége azt a globális menekültügyi csomagot, amelyről a világszervezet közgyűlése 19-én szavaz majd, de több mint tucatnyi ország lépett ki már a csomag egyeztetési folyamatából.