2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Eljegyezték Nikát

A harmincegy éves énekesnő magánéletéről eddig nem sokat lehetett tudni, de mint kiderült, jó ideje boldog párja, Péter mellett, aki a napokban eljegyezte őt. Még nem lehet tudni, mikor lesz a nagy nap, de egy biztos, Nikával most madarat lehet fogatni.

Örömét közösségi oldalán kürtölte világgá, mert úgy érzi, számára a rajongói adják a legnagyobb erőt, támogatást, és általuk lesz minden nappal jobb előadó.

„Peti, a párom megkérte a kezemet, hatalmas IGENT mondtam!” – olvashatók az újdonsült menyasszony sorai, akinek párja titokban szervezte a meglepetést. Nika ugyanis évek óta színesíti estjeivel az Orfeum, a pesti mulató színpadát, ahol a képekből ítélve a leánykérés is történt.

Gyűrűjét is megmutatta a nagyközönségnek

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  A hihetetlen család 2 című animációs film 180 millió dolláros bevételt hozott első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, és ezzel minden idők rekordját megdöntötte a trükkfilmek kategóriájában.

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.