EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Extra

Eltitkolt színésznő szerelméről vallott Nagy Feró

Ki hitte volna, hogy Nagy Feró még ma is képes meglepetést okozni azzal, hogy nyilvánosan vall szerelmet egykori imádottjának? A Beatrice frontembere egy sajtótájékoztatón árulta el évtizedek óta titkolt lángolását.

Bordán Irénért, a gyönyörű és tehetséges színésznőért a fél ország rajongott  a ’70-es években.  Ma kiderült: Nagy Feró is köztük volt. Hosszú évek óta először találkozott a színésznő és az énekes az Újszínházban. A következő évadot bemutató sajtótájékoztatón  levegőbe dobott csókkal köszöntötték egymást, de nem állt meg  itt a két legenda története. Miután Dörner György igazgató ismertette az új bemutatókat, Feró egy hirtelen mozdulattal mikrofont ragadott és kijelentette,  éveken keresztül őrülten szerelmes volt Bordán Irénbe. A színésznő a váratlan bejelentés hallatára azonnal az énekeshez rohant, hogy megpuszilja és átölelje. Kiderült: azóta nem találkoztak, mióta a színésznő a ’80-as években Amerikába költözött. A zenész plátói szerelme éveken át kitartott.


– Csak a feleségem meg ne tudja! – tette hozzá nevetve nyilvános vallomásához Feró, aki már 35 éve él boldog házasságban.

Az Újszínházban a következő évadban Nagy Feró életét is színpadra viszi a társulat, Ricse Ricse Beatrice címen. A musicalben – vagy ahogy ők fogalmaztak a ‘rock hórukkban’ – Kurkó József játssza Ferót, és Nagy Feró is megcsillogtatja már jól ismert színészi tehetségét.  A próbák nyáron kezdődnek, a vele párhuzamosan zajló, októberben premierre kerülő, Dörner György által rendezett Zserbótangóval együtt, amelyben Bordán Irén játssza az egyik főszerepet – Tordai Teri és Esztergályos Cecília mellett -, így a további találkozás a két híresség között már elkerülhetetlen.

Kapcsolódó Cikkek