EUR: 322,44 Ft
CHF: 279,94 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Egyéb Salgótarján

Embertelen premier

Hétköznapi embertelenséget, generációk átörökített sérelmeit feldolgozó előadást mutatott be a fővárosban a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház.

Az ötödik születésnapját ünneplő társulat az Augusztus Oklahomában című világhírű Tracy Letts-darabot vitte el a József Attila Színházba. A mű érzelemdús, felkavaró jelenetei magukkal ragadták a nézőket.

Bozó Andrea (b) Barbara Fordham, Erdélyi Gábor (b2) Bill Fordham, Erki Gabriella (b3) Jean Fordham, Kadlót Zsófia (j3) Johnna Moneveta, Jakab Csaba (j2) Steve Heidebrecht és Marjai Virág (j) Karen Weston szerepében Tracy Letts Augusztus Oklahomában című drámájának próbáján a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban 2017. május 17-én. A darabot Susán Ferenc rendezésében május 19-én mutatják be a budapesti József Attila Színházban.
MTI Fotó: Komka Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.