2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

Még közel egy hónapig 24 órás megfigyelés alatt tartják Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost. Az alig másfél kilós koraszülött csecsemőt jelenleg az orvosok táplálják, inkubátorban tartják, de büszke édesapja szerint az első egy-két nap ijedtsége után egyre biztatóbb híreket kapnak az orvosoktól. 

Erdei Zsolt és családja (Fotó: Máté Krisztián)

Emberfeletti lélekjelenlétnek lehettek szem- és fültanúi A Nagy Duett nézői vasárnap este: miközben koraszülött gyermekéért aggódott Erdei Zsolt, addig két frenetikus produkcióval sikerült elkápráztatnia a nézőket. Ahogy a Lokál tegnap megírta, Zsolt kedvesénél, Rékánál négy nappal ezelőtt megindult a szülés, és végül a vártnál két hónappal korábban, 1480 grammal hozta világra második közös gyermeküket, Vilmost. A kicsit azonnal inkubátorba tették és lélegeztetőgépre kapcsolták, miközben Zsolt rajongói egy emberként aggódtak a hétvégén a kisfiú egészségéért. A TV2 sikerműsora után sikerült pár szót váltanunk Erdeivel, aki pozitív híreket osztott meg a Lokál olvasóival. 


– Alakul, egyre biztatóbb híreket kapok az orvosoktól. Sokkal bizakodóbbak, mint Grétinél voltak, aki az egy kilót sem érte el születésekor, mégis szép és egészséges kislány lett belőle. Vilikének még sokat kell fejlődnie, még az orvosok etetik az inkubátorban, és legalább egy hónapnak kell eltelnie, hogy túl legyünk a kritikusnak számító időszakon – mesélte Erdei az adás után, majd hozzáfűzte: 

– Sok teendő vár rám a következő hetekben, hiszen sűrűsödnek a próbák, miközben a kórház és az otthonunk között is ingáznom kell. Igyekszem helytállni minden téren, ez mennyire sikerül, de a boksz nem csak a ringben, az életben is megtanított küzdeni. Réka ugyanez a típus, emberfeletti, amit végigcsinált az utóbbi napokban, a kislányunk, Gréti azonban kevésbé viseli jól a helyzetet. Nagyon hiányzik neki az anyukája, de gyakran ott van vele a kórházban. 


Kapcsolódó Cikkek

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.

 • Nyugtatózza magát Khloe

  Nyugtatózza magát Khloe

  Khloe Kardashiant annyira megviselte, hogy kislánya édesapja Tristan Thompson megcsalta őt húga, Kylie legjobb barátnőjével Jordyn Woods-al, hogy pánikrohamot és sokkot kapott.