2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb XVIII.kerület

Erdőt takarítottak a pingvinek

„Gyűjtsünk együtt a szebb környezetért!” − hirdette a Kis-Pingvin Úszó- és Vízilabda Előkészítő közösségi oldala azt a szemétgyűjtési akciót, amelyet múlt vasárnapra szerveztek Pestszentlőrincre.

Példamutató kezdeményezésükkel környezettudatosságra nevelnék és ösztönöznék a gyerekeket, hogy egy sokkal szebb és tisztább környezetben élhessenek. A „kis pingvinek” lelkesen szedték a szemetet a Péterhalmi erdőben, ami sokáig eltartott, hiszen rengeteg hulladékot kellett eltávolítaniuk a területről.

Ez vajon mi lehet?
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Ha felnőnek, talán máshogy gondolkoznak, mint felnőtt társaik
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.