EUR: 324,09 Ft
CHF: 281,12 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Egyéb XVIII.kerület

Erdőt takarítottak a pingvinek

„Gyűjtsünk együtt a szebb környezetért!” − hirdette a Kis-Pingvin Úszó- és Vízilabda Előkészítő közösségi oldala azt a szemétgyűjtési akciót, amelyet múlt vasárnapra szerveztek Pestszentlőrincre.

Példamutató kezdeményezésükkel környezettudatosságra nevelnék és ösztönöznék a gyerekeket, hogy egy sokkal szebb és tisztább környezetben élhessenek. A „kis pingvinek” lelkesen szedték a szemetet a Péterhalmi erdőben, ami sokáig eltartott, hiszen rengeteg hulladékot kellett eltávolítaniuk a területről.

Ez vajon mi lehet?
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Ha felnőnek, talán máshogy gondolkoznak, mint felnőtt társaik
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.

 • Táborozást nyertek a betűfalók

  Táborozást nyertek a betűfalók

  Június elején tartották a Hahó, könyvtár(s)ak! című megyei olvasásnépszerűsítő játék szóbeli döntőjét, ahol kiderült, ki vehet részt a teljesen ingyenes, színes programokkal teli egyhetes táborban.