2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb Salgótarján

Ez a nap csak a gyermekeké!

Május 28-án gyermeknap lesz, amelyre számos különleges programmal készülnek megyeszerte. Salgótarjánban a Sportcentrum ad otthont a városi rendezvényeknek, Pásztón a Romkertbe várják a családokat, Szécsényben pedig a Sétáló utca változik mesés hellyé.

A megyeszékhelyen május 28-án délelőtt tíz órától családi vetélkedőt rendeznek a 95 éve város Salgótarján emlékév jegyében, s ugyanekkor kezdődik az óvodások műsora is, Fordulj bolha! címmel. 11 órától Tompeti és barátai koncert lesz, 12.30-tól pedig Somogyi Katalin ad elő kedvelt gyermekdalokat és rajzfilmslágereket. Mindeközben bohócműsor és táncbemutató is lesz, s nem marad el a vidámpark sem, valamint a kispályás focitorna. Délután 14 órakor a József Attila Művelődési Központban családi színház várja az érdeklődőket. Az egri Gárdonyi Géza Színház előadásában láthatjuk a Tündér Mira című darabot. Ez utóbbira jegyek vásárolhatók a JAMK jegypénztárában, a sportcentrumi programokon a részvétel ingyenes.


Lehoczki-Gallai Gréta
Többek között vidámpark és más szórakoztató programok várják a gyermekeket május 28-án a megye több településén

Szécsényben – az önkormányzat által finanszírozott rendezvényen –, a Sétáló utcában 16 órától fellép a Csiribiri Zenekar, 18 órától a Maszk Bábszínház, 19 órától pedig Szinetár Dóra ad koncertet. A gyerekeket vidámpark is várja, a belépés minden programra ingyenes lesz.

Pásztón a Romkertben várják a családokat, ahol játszóteret rendeznek be erre az alkalomra. A színpadon 14 órakor kezdődnek a programok a Pásztói Balerinákkal, 15 órától a Huncut Zenekalózok – Mesemanók előadása következik, majd 16 órától a KIVISZI bábszínházi előadását, a Ravasz róka kalandjait láthatja a nagyérdemű. 17 órától a Savaria Művészeti Iskola növendékei moderntánc-bemutatója zárja a fellépők sorát. Kísérő programként lesz rendőrségi szimulátor és tűzoltóautó bemutatása, kisautó-kiállítás a múzeumban, népi játszótér, ugrálóvár, lufi-Kánaán, játszóház, mesetotó és büfé is.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek