2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb XVI.kerület

Ezen a vásáron minden hazai

Tavasszal egy régi hagyományt indítottak újra a Kertvárosi Helytörténeti és Emlékezet Központban.

Minden hónapban egyszer Magyar ízek, magyar termékek címmel vásárba várják az érdeklődőket a Cinkotai Tájházba. A múlt heti ilyen vásáron volt csilis, csípős termékek bemutatója, de lehetett venni cukros és cukormentes növényekből készült szörpöket, füstölt húsokat, házi savanyúságokat, mézes puszedlit, házi sajtokat, lekvárokat és szószokat, de megtalálhatók voltak a vásáron az egyedi drót ékszerek, a horgolt áruk és lesz növényi szappanok pultja is.


Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.