EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb XVI.kerület

Ezen a vásáron minden hazai

Tavasszal egy régi hagyományt indítottak újra a Kertvárosi Helytörténeti és Emlékezet Központban.

Minden hónapban egyszer Magyar ízek, magyar termékek címmel vásárba várják az érdeklődőket a Cinkotai Tájházba. A múlt heti ilyen vásáron volt csilis, csípős termékek bemutatója, de lehetett venni cukros és cukormentes növényekből készült szörpöket, füstölt húsokat, házi savanyúságokat, mézes puszedlit, házi sajtokat, lekvárokat és szószokat, de megtalálhatók voltak a vásáron az egyedi drót ékszerek, a horgolt áruk és lesz növényi szappanok pultja is.


Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.